Nyomtatás

Pimpernet Esküvői meghívók és kiegészítők

3078

Közel tíz éve foglalkozunk már esküvői meghívók és kiegészítők tervezésével és gyártásával – ez idő alatt rengeteget fejlődött ez a terület, mi pedig a manapság már óriási kínálat közepette határozott és egyedi alternatívát kívánunk mutatni az érdeklődő pároknak.

Stílusban, grafikában, minőségben és minden más paraméterben is óriási a piaci kínálat, ezért számunkra a legfontosabb, hogy olyan meghívókat készítsünk, amelyek minden részletükben különlegesek: egyedileg és profi módon készülnek, rengeteg szabadságot hagyva az ügyfelek egyéni kéréseinek, valamint árban, határidőben és a szolgáltatás egyéb jellemzőiben is minden igényt kielégítenek.

Meghívóink tervezése és gyártása során számos alapelvet határoztunk meg, amelyek szándékunk szerint olyan mértékben és irányokba bővítik kínálatunkat, aminek köszönhetően a modern kor kihívásainak megfelelni tudó, európai színvonalú kollekciót kínálhatunk ügyfeleinknek.

Elérhetőségeink:

Mobil:  +36-30 | 2941-868 vagy +36-20 | 9136-459  | E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Web:  www.pimpernel.hu
Bemutatótermünk: XIV. Erzsébet királyné útja 57-61.

(Essküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből