Nyomtatás

Coming soon: Halász Éva Szalon és Show Room

4882

Halász Éva 2012 nyarán megnyitotta saját belvárosi szalonját, ahol HALASZEVA márkanév alatt tervezi és készíti ruháit. Kezei közül kikerülő ruhákat finom nőiesség hatja át, szereti hangsúlyozni a test vonalait, örömmel játszik az anyagok szépségével, apró, finom ötletekkel válnak ruhái egyedivé, viselője számára különlegessé. Kézműves hagyományokat ötvözi a modern technológiák adta lehetőségekkel, hogy semmi sem szabhat határt a fantáziájának.

 Szalonban egyaránt lehetőség van egyedi, személyre szóló tervezésre, méretre készítésre, valamint kölcsönzésre is.

A régi klasszikus szalonok hangulatát felidéző környezettel várja a menyasszonyokat, ahol a ruhapróba nem csupán a ruhák felpróbálásáról áll, hanem egy kis időre elfelejthetik a rohanó világot, hiszen itt minden csak róluk szól. Szakavatott csapat várja a kedves nézegelődőket, ahol az első találkozás egy kis beszélgetéssel kezdődik, mert fontos, hogy mi az elképzelése a házasulandó párnak az esküvő hangulatáról, helyszínéről, van-e valami különleges vágya az álomruhával kapcsolatban.

A ruhák többsége két részes, így szinte végtelenül variálhatók egymással, még akár kölcsönzés esetén is.

Elérhetőségeink:

Halász Éva Szalon és Show Room | Cím: 1051 Budapest, Október 6. u. 15. 1. em. | Web: www.halaszeva.hu | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. |
Telefon:
+36 1 269 4287, Mobil: +36 20 938 6528

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből