Nyomtatás

Venus Esküvői Szalon

2813

Venus... Mi jut róla eszedbe? Szépség? Elegancia? Szerelem? A római korban Venus mindezt, és még többet jelentett. Mindent, ami a szerelemmel, a szépséggel összefüggött. Szalonunkban igyekszünk mindezen elgondolásoknak megfelelni. Az elmúlt években épp ezért egyre több és több menyasszony választotta szalonunkat.

A legdivatosabb ruhák, világmárkák (Cosmobella, OreaSposa, MoriLee, Venus...) modelljeiből úgy válogatunk, hogy minden stílus, fazon, szín elérhető legyen Amennyiben határozott elképzeléssel rendelkezel, a katalógusból rendelést is meg tudjuk oldani.

Mindez vonatkozik a koszorúslány, örömszülői ruhákra, az öltönyökre is. A városban elsőként kezdtük el forgalmazni a német Wilvorst cég gyönyörű, minőségi öltönyeit. Kiegészítők hadával várunk Bennetek egyenesen Németországból, az Emmerling fej-és hajdíszeivel, gyűrűpárnáival, fátylaival, vendégkönyveivel, harisnyakötőivel.

Szalonunk másik tevékenységi köre az esküvők, lakodalmak szervezése, lebonyolítása. Segítséget tudunk nyújtani minden ifjú párnak az esküvői ceremónia kellékeinek beszerzésében, a kültéri esküvők lebonyolításában, amelyben több éves tapasztalatunk van " több, mint száz esküvőt vezényeltünk le ezen idő alatt.

A helyszín, a zenekar, a fotó, a videós, a dekoráció készítője, a virágkötő kiválasztása nehéz feladat, amelyben szintén tanácsot tudunk adni, hogy elképzeléseiteknek, stílusotoknak, egyéniségeteknek a legmegfelelőbbet tudjátok választani.

Udvarias, szakszerű kiszolgálással, nyugodt környezetben csak Rád irányuló figyelemmel, állandó akciókkal várunk, mert a Te Nagy Napod egyszeri és megismételhetetlen. Ehhez kínáljuk fel tapasztalatunkat és segítségünket Neked.

További információ:

Tel.: +36-30/6913-853 | Web: www.venuseskuvoiszalon.hu | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Cím: 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 16.

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből