Nyomtatás

La Mariée Budapest

3678

A La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon Magyarország legexkluzívabb és egyetlen többszörösen díjnyertes szalonja és egyben kizárólagos forgalmazója a Pronovias Fashion Group három, legkiemelkedőbb, top kategórájú kollekcióinak, amelyben az ATELIER Pronovias, Pronovias PRIVÉE, Pronovias esküvői ruhák és a Pronovias Fiesta koktélruhák is megtalálhatóak a legnagyobb választékban!

La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon szeretettel várja minden kedves leendő menyasszonyát Budapest szívében, a Parlament szomszédságában, a nemzetközileg elismert spanyol világcégek, mint a Pronovias és a Rosa Clará (AIRE BARCELONA, ALMANOVIA) és a Jesús Peiro esküvői ruha tervezők legújabb és folyamatosan bővülő kollekciójával.
 
Továbbá több másik világmárka, a Rosa Clará esküvői ruha kollekcióinak, mint az Aire Barcelona és az Almanovia, vagy az Inmaculada García, a NICOLE Spose, az EVA Lendel és a Jesús Peiro Perfume menyasszonyi ruha kollekciójának legnagyobb esküvői ruha kölcsönzője!

Menyasszonyi ruhaszalonunkban a Pronovias, Aire Barcelona, ALMANOVIA (Rosa Clará), Inmaculada García, Eva Lendel, NICOLE Spose, Jesus Peiro nemzetközi márkák védjegyeivel ellátott, prémium minőségű, esküvői ruhái bérelhetők és vásárolhatók. Díjnyertes üzletünk széles kínálatában minden fazon megtalálható, az A-vonalú menyasszonyi ruha, a sellő fazonú esküvői ruha, a letisztult fazonú menyasszonyi ruha, az egyenes fazonú esküvői ruha, a fodros menyasszonyi ruha, a rövid esküvői ruha, etc., vagy az extravagáns, különleges esküvői ruhák óriási választéka!

Áraink márkától és évjárattól függően 130.000.-Ft és 300.000.-Ft között vannak, az ár tartalmazza az egyszeri méretre igazítást, tisztítást, vasalást és az abroncsot. Az egyes modellek kölcsönzési, illetve vételárairól csak személyesen, a ruhapróbán tudunk felvilágosítást adni a napi szinten változó elérhetőségek miatt! Megértésüket köszönjük! További információért kérjük látogasson el az “Esküvői Ruha Kölcsönzés” menü pontba.

Elérhetőségeink:
Cím: 1054 Budapest, Steindl Imre u. 11. | Tel.: +36 1/301 06 04 | Mobil: +36 70 361 4831 | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.| Web: http://lamariee.hu

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből