Nyomtatás

Organza Prémium Esküvői Szalonok

5966

Budapest szívében, a körúton exkluzív környezetben várunk Magyarország egyik legnagyobb világmárka választékával. Folyamatosan bővülő kollekciónkban megtalálható a spanyol La Sposa, amelyből Magyarország legnagyobb választékával várunk.

Továbbá a Mori Lee, Demetrios, Demetrios Platinum, Sophia Tolli, White One, Rosa Clará by Lunanovias és a hamarosan érkező David Tutera gyönyörű modelljei közül segítünk megtalálni az IGAZIT ! Modelljeink között mindenféle fazon megtalálható 34-46-os méretig. Nagy választékban kínálunk kiegészítőket is. Várjuk szeretettel bejelentkezésedet szalonjainkba!

A menyasszonyi ruha kollekciók lenyűgöző sokasága, a rengeteg modell, amely közül választani lehet, minden kíváncsi menyasszony ízlését kielégíti, akár konkrét elképzeléssel érkezik, akár a bizonytalan kezdő lépéseket kell megtenni.

Az itt dolgozók mindannyian szakmájuk és a menyasszonyok lelkivilágának kiváló ismerői. Segítenek abban, hogy aki ide betér, nyugodt legyen: hiszen mindenre elég idő és odafigyelés jut, a kapkodást még hírből sem ismerik ezek a falak.

Organza Szalon

Cím: Teréz krt. 28. - 1. emelet 3. | Tel: 06 20 342 8900 | Nyitva: hétfő-péntek 10-18h, szombat 10-13h | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.|  Web: https://www.organzaszalon.hu

Telefonos bejelentkezés szükséges! NINCS PRÓBADÍJ!!!

Organza Style Szalon

Cím:
Budapest, Teréz KRT. 39. 1. em. 5 | Tel: 06 20 339 7190 | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Web: https://www.organzaszalon.hu

Telefonos bejelentkezés szükséges! NINCS PRÓBADÍJ!!!

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből