Nyomtatás

Almássy Éva Luxus esküvői ruhaszalon

6007

Az Almássy Éva Luxus esküvői ruhaszalon és menyasszonyiruha-kölcsönző 1993 óta foglalkozik esküvői ruha bérbeadással, esküvői ruha eladással, illetve alkalmi ruha, báli ruha, és szalagavató ruha bérbeadással és eladással Budapest szívében. A legfontosabb számunkra, hogy kizárólag kiváló minőségű menyasszonyi ruhák kápráztassák el a hozzánk érkező menyasszonyokat.

Esküvői ruha kínálatunkban számos híres divattervező csodálatos alkotását tekinthetik meg és válogathatnak szebbnél szebb menyasszonyi ruha kínálatából. Vendégeink udvarias és szakszerű kiszolgálását legalább olyan fontosnak tartjuk, mint az általunk kínált esküvői ruhák minőségét.

Esküvői ruháink a legnemesebb anyagokból készülnek, káprázatos kristálydíszeket, a legfinomabb első osztályú csipkéket felhasználva, mindezt a legmodernebb technológiákkal, és egyedi, aprólékos kézimunkával elkészítve. A menyasszonyi ruha kollekciók lenyűgöző sokasága, a rengeteg modell, amely közül választani lehet, minden kíváncsi menyasszony ízlését kielégíti, akár konkrét elképzeléssel érkezik, akár a bizonytalan kezdő lépéseket kell megtenni. Esküvői ruhaszalonunkban folyamatosan bővülő árukészlettel és nagy méretválasztékkal várunk minden kedves esküvőre készülődő menyasszonyt elegáns, exkluzív szalonunkban.

A legnevesebb esküvői ruha márkák találhatók meg szalonunkban, melyek mind más stílust képviselnek így mindenki  számára megtalálható az a menyasszonyi ruha, amelyet kislány korában elképzelt. Az egyszerű, modern, letisztult, elegáns esküvői ruháknak és a gazdagon díszített romantikus modelleknek köszönhetően bármilyen igényt ki tudunk elégíteni. A menyasszonyi ruha fazonok is sokfélék, a klasszikus „A”vonalú ruhától a nőies és elegáns „sellő” fazonú esküvői ruháig minden megtalálható.

Olyan esküvői  ruha kollekciót kínálunk a menyasszonyoknak, amely divatos, különleges és minőségi is. Gondolunk azokra a hölgyekre is akik már a szívük alatt életet hordanak. Nekik ajánljuk az  „empire” szabású kismama menyasszonyi ruha választékunkat.

Esküvői ruha kölcsönzőnk által forgalmazott márkák elsősorban az alábbiak:

Demetrios menyasszonyi ruha kollekció   Cosmobella menyasszonyi ruha kollekció   Orea Sposa menyasszonyi ruha kollekció   Max Chaoul esküvői ruha kollekció

Demetrios

 

Cosmobella

 

Orea Sposa

 

Max Chaoul

             
Mori Lee esküvői ruha kollekció   http://www.almassyszalon.hu/images/menyasszonyi-ruha-kollekciok/venus-eskuvoi-ruha.jpg   San Patrick esküvői ruha kollekció   Contessa esküvői ruha kollekció

Mori Lee

 

Venus

 

San Patrick

 

Contessa


Szalonunk nemcsak az arák igényeit elégíti ki, hanem hozzátartozóiknak is számos lehetőséget kínál, bérelhető koszorúslány ruha, alkalmi ruha, gyermek koszorúslány ruha. Különleges alkalmakra, estélyekre, bálokra, fogadásokra kölcsönözhető sokféle alkalmi ruha koktélruha, báli ruha kisestélyi és nagyestélyi ruha. Különleges igények kielégítésére is vállalkozunk pl.: saját tervezésű esküvői ruhák, alkalmi ruhák és koszorúslány ruhák (több darab is!) rendelése.

Elérhetőség
Cím:
Budapest, Teréz krt. 36, 1066 | Telefonszám: (70) 419 1141 | Web: www.almassyszalon.hu

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből