Nyomtatás

G.Westerleigh - Esküvői kiegészítők, ékszerek, cipők

3743

Esküvő. A szó, mely izgalmat, várakozást és boldogságot jelent a világ minden táján. Nincs olyan nő, akit ha megkérdeznénk, hogy milyen esküvőt szeretne, ne állna elő egy előre jól átgondolt forgatókönyvvel. Ahogy a helyszínnek, a tortának és a ruhaválasztásnak, úgy az esküvői kiegészítőknek is fontos szerepük van abban, hogy minden egy tökéletes egységet alkosson.

A G.Westerleigh pontosan ezt szeretné Önnek kínálni. Egységet. Letisztult formavilágot és személyre szabott termékeket, a nemzetközi trendeknek megfelelően. A G.Westerleigh menyasszonyai tudatosak, kifinomultak és különlegesek.

Tudatosak, mert olyan menyasszonyi ékszer- és hajdíszkollekció darabjaiból választanak, melyek igényes alapanyagok és díszítőelemek - minőségi kristályok, Cubic Zirconia és édesvízi tenyésztett gyöngyök - felhasználásával, különleges odafigyeléssel készülnek. A kiegészítők ezüstözöttek és kizárólag anti-allergén, azaz nikkel- és ólommentes anyagokat tartalmaznak.

Kifinomultak, mert olyan cipő kollekcióból választanak, ahol valamennyi menyasszonyi cipő tervezésénél jellemző az elegáns vonalvezetés, a maximális kényelem, valamint a legmagasabb minőségű anyagok felhasználása. A fehér és ekrü színekben, minőségi szaténból készített, esetenként kristályokkal, csipkével, és gyöngyökkel díszített lábbelik a leggyönyörűbb menyasszonyi ruhák méltó kiegészítői. A luxus minőséget garantálja az exkluzív bőr talpbélés, illetve az extra puha párnázott talpbetét is, és ezek az apró ámde annál fontosabb részletek teszik a G.Westerleigh menyasszonyi cipőket egyedülállóvá.

Különlegesek, hiszen az általuk választott kiegészítőket a kényelmükből adódóan észrevétlen viselni, ugyanakkor látványosan és egyedien teszik tökéletessé a a menyasszony megjelenését.

A márka magas minőségű esküvői kiegészítőit Magyarországon tervezik, és mára 19 ország legelegánsabb esküvői szalonjaiban érhetőek el Európa-szerte. A változatos kollekcióban – melyben többek között menyasszonyi cipők, esküvői ékszerszettek, hajdíszek, fülbevalók, gyűrűpárnák és harisnyapántok is megtalálhatóak – minden menyasszony megtalálja álmai kiegészítőit. A menyasszonyoknak szánt darabok mellett a G.Westerleigh elegáns mandzsettagombokat is kínál a vőlegények számára. A termékeket– úgy mint a menyasszonyi ékszereket, cipőket, és gyűrűpárnákat is - az ünnepi alkalomhoz illő különleges díszdobozba csomagolják. A G.Westerleigh esküvői kollekciója évről évre folyamatosan bővül, hogy a menyasszonyi ruha divatot követve mindig a legszebb és legegyedibb kiegészítőket kínálja a menyasszonyoknak.

Hisszük, hogy olyan testvérmárkákkal érdemes együtt dolgozni, melyek a termékeinket kiegészítve még harmonikusabbá teszik a menyasszony esküvői megjelenését. Olyan márkákkal, melyek nem csak kiegészítik, de egy újabb szintre is emelik a tökéletes esküvő fogalmát. A berlini székhelyű ’Bianco Evento’ termékei pontosan ezt kínálják.

A kollekcióban a legszebb francia csipke, tüll és szatén anyagokból készített menyasszonyi ruhák és annak kiegészítői – bolerók, fátylak, alsószoknyák, kesztyűk, táskák, stb. - is megtalálhatóak.

A cégcsoport mára több mint 3.000 esküvői szalont szolgál ki varázslatos termékeivel világszerte és magas minőségről és kifinomult, elegáns stílusukról ismertek.

További információ:

Stafford Kft.

Cím: 2000 Szentendre, Orgona utca 1. | Telefon: 06-26-2000-33 | Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Web: westerleigh.hu | Bemutatóterem nyitva tartása:

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből