Nyomtatás

Öt férfi kiegészítő a nagy napra

1741

Egy esküvő megszervezése és lebonyolítása rengeteg teendővel jár, azonban az egyik legfontosabb dolog, hogy minden apró részletre teljes mértékben oda figyeljünk, hiszen ezáltal lesz igazán tökéletes a nagy nap. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan különleges kiegészítőt, ami tökéletessé teszi a vőlegény öltözetét a nagy napon.

Hajtókatű

Ez a kiegészítő egy olyan kellék, ami könnyen és elegánsan egészíti ki a vőlegény ruházatát, hiszen színt és stílust visz az öltönybe. Manapság már számtalan fajta és szín közül tudunk válogatni, de a legtöbben mégis a hagyományos virágos változatnál maradnak letisztultsága miatt. Ha te inkább egy különlegesebb darabot viselnél szívesen, válassz egy gyapjúból készült kiegészítőt, aminek biztosan mindenki a csodájára fog járni. Sok esetben előfordul, hogy a vőlegény nem szeretne elővirágból készült darabot viselni, azonban ilyenkor is van egy nagyszerű megoldás. A legjobb választás egy selyemből készült darab, ami egyszerű, de tökéletesen passzol minden stílushoz.

Díszzsebkendő

Az elmúlt pár évben újra divatba jött a díszzsebkendők viselete, hiszen kivállóan kiegészítenek egy öltönyt vagy akár egy zakót is. A kiegészítő vásárlásakor fontos figyelembe venni a nyakkendőnk mintáját és az anyagát egyaránt, amit viselni fogunk a nagy napon, hiszen lényeges, hogy a két darab passzoljon egymáshoz. Egy ilyen darab kivállóan illik a nagy napra,de akár az esküvő után a hétköznapokra is lehet viselni.

Nyakkendő

A vőlegény ruházata pont ugyanannyira fontos, mint a mennyasszonyé, de ami ennél is sokkal lényegesebb, hogy az ifjú pár öltözete teljes mértékben összhangban legyen. A legtöbb esetben a férfiak egy elegáns fekete öltönyt, fehér inget, fekete cipőt és szürke vagy sötét mintás nyakkendőt viselnek. Természetesen a kiegészítő választásánál is van néhány alap szabály, amit fontos betartani, hiszen így lesz tökéletes és emlékezetes a nagy nap. Bizonyára az esküvő helyszínétől és stílusától is függ, hogy milyen darabot érdemes választanunk, hiszen egy klasszikus, fényűző esküvőre inkább egy selyemmből készült nyakkendőt ajánlunk, míg egy kasmírból vagy gyapjúból készült darabot inkább egy hagyományos, letisztultabb esküvőre.

Csokornyakkendő

Sokan nem gondolnák, azonban a csokornyakkendők alakja már az 1870-es évek óta változatlan és ez a klasszikus és egyben stílusos kiegészítő éli manapság reneszánszát. Amikor a csokornyakkendőről beszélünk a legtöbb embernek rögtön a nagy mértékű elegancia jut eszébe, azonban manapság már sokan hétköznapi viseletükhöz is felveszik a kiegészítőt. A fehér változatot kizárólag frakkhoz a fekete változatot pedig szmokinghoz szokás viselni. A két darab anyaga nagyban különbözik, hiszen a fekete csokornyakkendők mindig seleymből készülnek, míg a fehér darabok kizárólag pamutból.

Aki beválalósabb, szereti a merészebb kiegészítőket számtalan fajta színes és mintás darab közül tud válogatni, azonban a klasszikus elegancia kedvelői általában az egyszerűbb, alap színű darabokat választják.

Nadrágtartó

A nadrágtartó más néven hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője.

A legtöbben öv helyett alkalmazzák, hiszen sokkal kényelmesebb a viselete, ezen kívül nagy mértékben feldobja az összes öltözetet. Az elmúlt tíz évben veszített a népszerűségéből a kiegészítő, hiszen sok ember régiesnek találja. Azon kívül, hogy viselete nagyon kényelmes egy igazi különlegességnek is mondható, ami nagy mértékben egyéniséget ad viselőjének.

Az eredetileg Dániában található webshop minden megrendelt terméket ingyenesen szállít ki a csomag árától és méretétől függetlenül, ezen felül pedig bármiféle probléma esetén egy egész év pénzvisszafizetési garanciát vállal a cég.

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből