Nyomtatás

Milyen hajdísz illene az esküvődhöz?

847

Állandó szerzőnk, Huszka Petra fodrász blogban mesél nektek az esküvői frizuratrendek világáról, hogy inspirációt gyűjthessetek a nagy napotokra. Ezúttal hajdísz témában ad nektek tanácsot, háromféle esküvői stílushoz párosítva az ötleteket.

Amikor az esküvőt tervezgetjük, nagyon sok apróság felmerül, amiben döntést kell hoznunk, és amin előtte talán nem is gondolkoztunk. Ilyen számomra a hajdísz kiválasztása, hiszen minden menyasszony első gondolatai között van a helyszín, a ruha, a zene, a haj vagy a smink, de a hajdísz témája csak jóval később kerül elő. Nem könnyű a döntés, ezért érdemes jól átgondolni, mi illene leginkább az esküvő hangulatához.

Elsőként a ruha stílusát, anyagát és a dekort vegyük figyelmbe a döntés meghozatalánál. Ha megvan a stílus, akkor fontos arra is gondolni, hogy milyen frizurát szeretnénk és milyen mennyiségű, minőségű hozzá a hajunk. Végül pedig a színharmóniáról se feledkezzünk el, hogy minden összehangban legyen. 

Mutatok nektek néhány példát, hogy segítsek a döntésben:

Klasszikus és elegáns

Elsőként a stílust és az esküvő hangulatát, a dekort említettem.  Klaszikus, elegáns esküvőhöz szerintem a leginkább egy szolid ékszer hajdísz vagy, ha a frizurád egyszerűsége engedi, akkor akár egy nagyobb ékszer hajdísz az, ami igazán illik. Ilyen hajdíszek közül gyönyörűeket találtok a Rienne Bride oldalon, legyen az gyöngy dísz vagy hajpánt, rengeteg kifinomult darab sorakozik a kollekciókban.

DAALARNA FOLK KOLLEKCIÓ, FEJDÍSZ: RIENNE BRIDE


A teljes cikk: Milyen hajdísz illene az esküvődhöz?

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből