Nyomtatás

5 magyar menyasszonyi ruhatervező + 1 koszorúslány ruhatervező, akinek a munkáitól még a mi lélegzetünk is eláll

1882

Nem irigyeljük azokat a menyasszonyokat, akik esküvői ruhaválasztás előtt állnak, hiszen annyi csodás darab létezik, hogy a döntés szinte lehetetlennek tűnik. Ha te is épp itt tartasz, de azt már biztosan tudod, hogy nem kölcsönözni szeretnél, hanem tervezővel készíttetnéd el az álomruhád, akkor most a segítségedre sietünk!

Minket már meggyőztek, és biztosak vagyunk benne, hogy az alább bemutatott 5 menyasszonyi ruhatervező és koszorúslány ruha tervező darabjai között te is megleled majd az igazit!

Whitewedding Esküvői Ruhaszalon Pécs – Kozárovics Viktor tervező

menyasszonyi ruhatervező, 5 magyar menyasszonyi ruhatervező + 1 koszorúslány ruhatervező, akinek a munkáitól még a mi lélegzetünk is eláll

A #kozaricsviktordress kollekciók már 2017 óta elérhető a Whitewedding Esküvői Ruhaszalonban Pécsen, ahol a több mint 100 darabos egyedi tervezésű menyasszonyi ruhakollekción mellett lehetőség van egyedi méretre készítésre is saját elképzelések alapján. Kozarics Viktor menyasszonyi ruhatervező kezei közül kikerülő ruhákat finom nőiesség hatja át. A tervező szereti hangsúlyozni a test vonalait, örömmel játszik az anyagok szépségével. Menyasszonyi ruhái az apró, finom ötletektől válnak egyedivé, viselője számára különlegessé. A kollekció modelljei bérelhetőek, valamint egyedi készítésre is kérhető – megvásárolható!

Bálint Sára Bridalwear – Bálint Sára tervező

menyasszonyi ruha 2020, menyasszonyi ruha trend 2020, esküvői ruha trend, esküvői trend 2020

Bálint Sárának, a BALINTSARA BRIDALWEAR tervezőjének meseszép, romantikus, csipke menyasszonyi ruhái a környezettudatosság és az érzelmek találkozásából születnek meg. Sára a meglévő kollekciójában és az egyedileg tervezett ruháin is újraértelmezi a nagyszülőktől örökölt minőségi csipkéket úgy, hogy a ruháin összekapcsolódjon a jelen, a múlt és a jövő. Egyedülálló kreációiban igazán különlegesnek érezheted magad életed legfontosabb napján, ráadásul a menyasszonyi ruhád sokkal több családi történelmet és jelentést hordoz magán az újraértelmezett csipkéken keresztül.

A teljes cikk: 5 magyar menyasszonyi ruhatervező + 1 koszorúslány ruhatervező, akinek a munkáitól még a mi lélegzetünk is eláll

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből