Nyomtatás

Egyedi menyasszonyi ruha az egyéniségedre szabva – A Noriluca Couture a vagány arákat szólítja meg

1611

Mit szólnál, ha azt mondanánk, létezik az az egyedi menyasszonyi ruha, ami maximálisan illeszkedik a személyiségedhez, a stílusodhoz, miközben előnyösen hangsúlyozza a tested vonalait? A Frenyó Nóra alapította Noriluca Couture magas minőségű anyagokból, az aktuális trendeket és igényeidet vegyítve alkotja meg az álomruhádat, ami egyszerre lesz vagány, exkluzív és különleges!

 EC: Mióta foglalkozol egyedi menyasszonyi ruha tervezéssel? Mikor alapítottad meg saját, Noriluca Couture márkádat?

Nóra: Ruhatervezéssel körülbelül tíz éve foglalkozom, első mérföldkő a vállalkozásom elindítása volt 2017-ben. Ekkor még főleg kiskosztümökkel, elegáns utcai- és estélyi ruhákkal foglalkoztunk, majd az igazi sikert a 2019-es esküvői arculatváltásunk hozta meg. Nekem ez a szegmens lett az igaz szerelem, azóta már el sem tudom képzelni, hogy más területtel foglalkozzak.

EC: Kikből áll a csapat?
Nóra: A csapat jelenleg négy főből áll. Egy kedves kolleginám, Abigél a szalonban segít a vendégfogadásban, próbáltatásban, két nagyon ügyes varrónő támogat minket a háttérben és természetesen én is itt vagyok, mint tervező.

EC: Hogyan zajlik a menyasszonyi ruhák tervezésének menete? Kizárólag egyedi igények alapján dolgoztok?
Nóra: menyasszonyok vagy konkrét, vagy még kialakulóban lévő elképzeléssel keresnek fel minket. Van lehetőségük hasonló ruhákat megpróbálni a szalonban és eközben kellemes hangulatban, egy frissítő mellett felmérjük igényeiket és segítünk az álomruhájuk részleteinek megtervezésében/ kidolgozásában. A legtöbb darabot egyedi méretre, személyre szabottan készítjük, de fent tartjuk a bérlés lehetőségét is.

EC: Milyen technikákat, anyagokat és díszítéseket alkalmaztok? Minden testalkatra terveztek egyedi menyasszonyi ruhákat?
Nóra: Vannak kedvenc formáim/szabásmintáim, amiket előszeretettel alkalmazok a tervezés során, hogy meglegyen a márka sajátossága, távolról is felismerhető legyen a “Norilucasága”. Viccet félre téve, az alapanyagok, csipkék minőségére kifejezetten nagy gondot fordítunk és releváns készletet is fent tartunk belőle, hiszen rengeteg féle elképzeléssel, igénnyel keresnek fel minket, és mi szeretnénk mindenre megoldást találni. Ugyanez vonatkozik a testalkatra is. Minden nő a maga módján csodálatos és szépséges, a tervezés során pedig a mi feladatunk, hogy megtaláljuk az igazán előnyös adottságait és kihangsúlyozzuk azt a ruhával.

A teljes cikk: Egyedi menyasszonyi ruha az egyéniségedre szabva – A Noriluca Couture a vagány arákat szólítja meg

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből