Nyomtatás

Top 10 menyasszonyi ruha trend 2020-ban

1044

Új év, új kihívások, új menyasszonyi ruha trendek! Minden év kezdetén izgatottan figyeljük, mit álmodnak meg a legnagyobb divatguruk.  Most lerántjuk a leplet az idei évben hódító menyasszonyi ruha trendekről! A merész botanikus nyomtatott anyagoktól elkezdve, a puffos ujjakon át, egészen a partiruhákig, van itt minden, mi szem-szájnak ingere! Ez lesz a Top 10 menyasszonyi ruha trend 2020-ban!

#1. Virágmintás anyagok

Az elmúlt években teret hódítottak a színes, és ombre menyasszonyi ruhák, de az ide év divatja még ezt is túlszárnyalja! A fast fashion világából jól ismert botanikus motívumok, virágmintás anyagok átlépik az oltár küszöbét!

virágmintás menyasszonyi ruha
Fotó: theknot.com

#2. Báli ruhák

A királyi esküvők rajongóinak jó hírünk van! 2020-ban tarolni fognak a báli ruhák hangulatát idéző, fényes anyagokból megálmodott menyasszonyi ruhák.

báli menyasszonyi ruha
Fotó: theknot.com

#3. Fodrok mindenhol

Az idei év menyasszonyai bátran énekelhetik majd, hogy 13 fodor van a szoknyámon… Idén fodor kerülhet mindenhova. A szoknya aljára, a ruha tetejére, vagy lehet egy menyasszony fodros, akár tetőtől-talpig is.

fodros menyasszonyi ruha
Fotó: theknot.com

#4. Légies ruhák

Mindig is rajongtunk a tengerparti maxiruhákat idéző könnyed menyasszonyi ruhákért, azonban 2020-ra a divatdiktátorok újraértelmezték a légies ruhákat. Konkrétan áttetsző, szellős menyasszonyi ruhák érkeztek a piacra.

extrém menyasszonyi ruha
Fotó: theknot.com

#5. Puffos ujjak

Ha azt hittétek, hogy a puffos ujjaknak végleg leáldozott a 80-as éveket követően, akkor nagyot tévedtek. Közel 30 év után, újra megjelennek a menyasszonyi ruhákon az igazán hangsúlyos, puffos ujjak.

hercegnős menyasszonyi ruha
Fotó: theknot.com
Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből