Nyomtatás

Válassz egyedi, rövid menyasszonyi ruhát!

2340

Rövid menyasszonyi ruha – Olyan menyasszonyi ruhára vágytok, amire még évtizedek múlva is mindenki emlékezni fog? Ha igazán merészek vagytok, válasszatok egy térdig érő, vagy annál is rövidebb ruhát, és meglátjátok, mindenkit meg fogtok lepni vele. Ugye milyen jól hangzik?

Rövid menyasszonyi ruha

Minden menyasszonynak az az álma, hogy az esküvőjén a világ legszebb menyasszonyi ruhájában pompázzon. Ti is erre vágytok? A ruha kiválasztása egyeseknek hosszú hetekbe, hónapokba telik, míg mások az első darabba beleszeretnek. Ha esküvőre készültök, biztosan jó pár magazint és honlapot bújtatok végig egy kis inspirációért. Talán azt is tudjátok, hogy az alkatotokhoz melyik fazon, milyen stílus passzol a legjobban, de még nem éreztétek egyetlen ruhánál sem, hogy igen, ő az igazi…

Mindenképpen próbáljatok fel egy rövid menyasszonyi ruhát is, hátha megtaláljátok a tökéletes fazont! Napjainkban egyre divatosabbak a bevállalós ruhák, és annyi stílus közül válogathattok, mintha a földig érő darabokat nézegetnétek.

Megmutatjuk nektek, hogy miben jelenjetek meg az esküvőtökön ahhoz, hogy valóban minden szem rátok szegeződjön. Egy trendi, stílusos cipővel még jobban kiemelhetitek a ruha egyediségét, arról nem beszélve, hogy szinte bármilyen konty és fátyol csodálatos választás lesz hozzájuk. Induljon a vadászat, bátran feszegessétek a határaitokat!

Idézzétek meg a ’40-es, ’50-es éveket!

Ha igazi homokóra alakotok van, muszáj belebújnotok egy derékban szabott, rövid abroncsos szoknyás darabba. Ezekhez a ruhákhoz bátran viselhettek kesztyűt, és aprócska fátylat is, de egy laza konty is szuper választás hozzá. Ha finomítani szeretnétek a stíluson, tűzzetek virágot a hajatokba, ha pedig tovább fokoznátok a kedélyeket, rúzsozzátok pirosra a szátokat. Egy piros cipellő már csak hab lenne a tortán.

Ujjal vagy ujj nélkül?

Nagyon divatosak manapság a lenge, fátyolszerű anyagból készült pántnélküli menyasszonyi ruhák, melyek akár egy szabadtéri esküvőhöz is tökéletesen passzolhatnak. Ha pedig egy szolidabb darabra vágytok, próbáljatok fel egy rövid ujjú csipkeruhát, ami szép lehet ekrü vagy nude színben is. Ez esetben óvatosan válogassatok a fátylak között, ügyeljetek arra, hogy színben harmonizáljanak a ruhával.

A teljes cikk: Válassz egyedi, rövid menyasszonyi ruhát!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből