Nyomtatás

Minden idők 15 legdrágább menyasszonyi ruha modellje

1054

Az, hogy egy menyasszony rengeteg díszítést képzel-e el a ruhájára, vagy különlegesen egyedi ruhát terveztet-e, nagymértékben megnövelheti az esküvői ruha költségeit. Ám amikor az esküvői költségekről van szó, előfordul, hogy néhány menyasszony annyira beleszeret az áhított darabba, hogy még akkor is kitart a ruhája mellett, ha övé lesz ezzel minden idők legdrágább menyasszonyi ruha modellje. Mutatjuk a legdrágább darabokat, tartsatok velünk!

A legdrágább menyasszonyi ruha modellek

A korlátok nélküli esküvői költségvetések esetében a tehetős menyasszonyok tudják, hogy az árcédulák akár milliós összeget is mutathatnak. A most következő ruhák árait kerekítettük, de nem fér hozzá kétség, hogy ezek a méregdrága ruhák egytől-egyig a világ leggazdagabb menyasszonyainak álomdarabjai.

15. Grace Kelly 

Grace Kelly neve és a kifogástalan, elegáns stílus kéz a kézben járnak. Grace Kelly történelmet írt akkor is, amikor hozzáment III. Rainier monacói herceghez. A Helen Rose tervei alapján készült időtlen menyasszonyi ruha több ezer kézzel varrott gyöngyből, 125 éves brüsszeli csipkéből állt, és becslések szerint 60 000 dolláros összegbe került.

Grace Kelly menyasszonyi ruhája

14. Nicky Hilton

A Hilton szállodalánc örökösnője 2015-ben ment hozzá James Rothschildhoz, a Kensington Palotában. Ehhez a helyszínhez hasonló kaliberű ruhára volt szükség, így Hilton hosszú ujjú Valentino ruhája 77 000 dollárba került.

Nicky Hilton menyasszonyi ruhája

13. Madonna

A pop királynője 1985-ben ment hozzá Sean Penn színészhez, egy nyolcvanas évekbeli tüll ruhában, amely 2014-ben egy árverésen 81,250 dollárért kelt el. Madonna második, Guy Ritchie-vel kötött házasságánál körülbelül 80.000 dolláros ruhát viselt.

Madonna menyasszonyi ruhája

12. Melania Trump

Természetesen a Trump esküvő költségei hatalmasak voltak, beleértve Melania 100.000 dolláros ruháját. Az egyedi Dior ruhát 1500 díszítés tarkította, a grandiózus ruha elkészítése sok munkát vett igénybe. 500 órán készült, és 27 kilót nyomott. Még a Vogue borítóján is szerepelt.

Melania Trump menyasszonyi ruhája

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből