Nyomtatás

Hogyan válasszuk ki a tökéletes tűsarkút az esküvőre?

75

A boldogító igenek felhangzása felejthetetlen pillanat. Emlékezetes minden résztvevő számára, de természetesen az ifjú párnak jelenti a legtöbbet ez az egyszerű, négybetűs szó: igen. Na, de milyen tűsarkú cipő az, amelyikre ugyanilyen lelkes igen mondható?

A lényeg a biztonság és a kényelem

A hölgyek hajlamosak erősen túlzásba esni, ha az esküvőjük megszervezéséről van szó. Mivel majdnem minden kislány álmodozott arról, hogy miként is kívánja megélni a nagy napot, ezért aztán elvárások tömkelege terheli az eseményt és annak tető alá hozását. A részletek kitalálása, összehangolása csak egy dolog – igaz nem csekélység. De ott van az öltözet milyensége, ami gyakorlatilag kulcsfontosságú. A férfiak viszonylag könnyű helyzetben vannak, számukra az öltöny és a csinos félcipő tökéletes kombináció, legfeljebb a színek megálmodása jelentkezhet feladatként. Ám a nőkre sokkalta bonyolultabb szituáció vár, amit sokszor önmaguknak is továbbgabalyítanak.

A tűsarkú cipő méltán kedvelt választás, ha az esküvőre szánt kiegészítőkről van szó. Elegáns, stílusos, divatos, nőies és vonzó. Kellhet ennél több a sikerhez? Ugyanakkor a hölgyek többségében markáns félelmet vált ki a közlekedés és annak kivitelezése. Senki sem szeretne hasra esni az oltár előtt, mégis a legtöbben rettegnek ettől a fordulattól.

Tehát, a megfelelő cipő kiválasztásánál a két legfontosabb szempont a biztonság és a komfort. A CCC széles választékában azért jó ötlet körbenézni, mert függetlenül attól, hogy melyik modell a kiszemelt, a trendiség borítékolható. Külön a divatosságon, ennek megfelelően egy percig sem kell aggódni, hiszen adott alap, ami megingathatatlan.

Mitől válik a járás is megingathatatlanná?

Úgy hathat, hogy tűsarkúban esélytelen biztonságban járni-kelni. Ez azonban csak a látszat. Ha a kinézett lábbeli kényelmes, ha megfelelő stabilitást, tartást biztosít, akkor egyetlen lépés sem jelenthet kihívást. Van, akinek a vásárlás során elengedhetetlen a próbálás. A CCC üzleteiben országszerte személyesen is megtapasztalhatók az egyes alternatívák, így azonnal közvetlen élmény szerezhető a „tipegés” könnyedségéről. De akinek bőven elegendő a leírás és a kép, annak az online felület gyors és hatékony segítőjévé válhat. A rendelés pofonegyszerű, az eredményesség pedig borítékolható.

Visszatérve a biztos léptekre: a kényelem garantálása is nélkülözhetetlen a sikerhez. A lábak elgémberedése így sem, úgy sem kerülhető el. De nem mindegy, hogy az ötödik percben kezdődik el a folyamat, vagy mondjuk három óra elteltével. A táncot azért nem feltétlenül jó ötlet tűsarkú cipőben ropni, de természetesen ez már abszolút egyéni döntés kérdése.

Melyek a legkedveltebb színek?

Ugyan sorolhatnánk megannyi árnyalatot, ám valójában felesleges általánosságban a színekről beszélni. A fő kérdés, hogy milyen a ruha? Ha még nincs meg, akkor az más tészta, ebben az esetben ugyanis a cipőhöz alakíthatóak a további részletek. Így jöhetnek a világos, pasztell árnyalatok vagy éppen az élénkebb, rózsásabb színvariációk is.

I  Forrás: habosbabos.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből