2019. augusztus 24., szombat - Bertalan

Danubius HSR Hévíz szálloda

esk danubiusA tökéletes nap Tartsa álomesküvőjét a Danubius Hévíz szállodában, ahol álomszép környezet és profi szervező csapat várja! Így a nagy napon Önnek csak az IGEN-re lesz gondja.  • Teljes körű programszervezés • Romantikus és elegáns különtermi környezet • Esküvői gálavacsora a hagyományostól az ínyencig • Gálateríték Zsolnay porcelánnal és ezüst evőeszközökkel 

Esküvői ajándékunk az ifjú párnak: A nászéjszakát egyik legszebb szobánkban tölthetik el, ahol jéghideg pezsgővel, ébredés után gazdag büféreggelivel kedveskedünk.

Vendéglátás a helyszínen

Megegyezés szerint külső catering szolgáltató is behozható a helyszínre!
Esküvői ebédet vagy vacsorát terveznek , hagyományos vagy modern legyen a menü - minden elképzelést meg tudunk valósítani. Örömmel teljesítjük egyedi igényeiket is, éttermi vezetőnkkel és séfünkkel együtt tervezhetik meg az ünnepi fogásokat, az italsort és az esküvői tortát.

Elérhető esküvői programok, szolgáltatások, lehetőségek

- A menyasszony sminkjének és frizurájának elkészítésében Emporium Szépség- és Wellness Szalonunk – amely világhírű francia Clarins kozmetikai termékekkel dolgozik – és fodrászatunk segédkezhet, a rokonok, barátok számára pedig kényeztetésként számos wellness szolgáltatást tudunk ajánlani.- Igény esetén gondoskodunk a menyasszonyi csokorról, fényképészről.- Az esküvői vacsorához elegáns különtermünket, a Shakespeare termet biztosítjuk (körasztalos berendezéssel max. 100 főig).- A gálavacsora ára 40 fő felett tartalmazza a teremdíszítést (székszoknyák, asztali dekoráció). Emellett felár ellenében a Zsolnay porcelángyár pillangós étkészletével és ezüst evőeszközökkel terítünk.- Kiváló séfjeink és cukrászaink a konyhaművészet remekeivel várják a násznépet.- Zenekar térítésmentesen behozható, illetve igény esetén készséggel segítünk zenekar szervezésében.- A vendégek számára kedvezményes áron biztosítunk szállást, valamint szívesen megszervezzük a taxival vagy busszal történő hazaszállítást is.- Római Katolikus templomi esküvőre a 300 m-re található hévízi Szentlélek templomot ajánljuk, melynek közvetlen szomszédságában van a hévízi városháza, ahol a polgári szertartást lehet tartani. A ceremónia végeztével a násznép kényelmesen átsétálhat a vacsora helyszínére szállodánkba.- Autóval érkező vendégeink térítés ellenében parkolót, illetve 300 méterre a szállodától fizetős garázst is találnak.

 

További információ