Nyomtatás

Europa Congress Center: elegancia és laza, sportos stílus egyszerre

ecc logo1Kedves Ifjú Pár! Nagyon sok szeretettel várunk Titeket a II. kerület zöld övezetében elhelyezkedő rendezvényhelyszínünkön, mely tökéletesen alkalmazkodik minden egyedi igényhez. Az életetekben fontos szerepet játszik az elegancia? Vagy a laza, sportos stílus jellemez Titeket? Esetleg mindkettő egyszerre van jelen mindennapjaitokban?

Helyszín, esküvő, elegáns, víz, medence, látványmedence, meghitt, hangulatos - Europa Congress Center

Látványmedencénk körül mindkét hangulat külön-külön, vagy akár egyszerre is megteremthető, a Nagy Nap feledhetetlen élménye garantált. A zölddel körülvett tetőkert, melynek letisztultsága és egyszerűsége lehetővé teszi az egyedi, személyetekhez és szívetekhez közel álló dekorációt, tökéletes helyszínt nyújt a gyűrűhúzási ceremóniának.

Helyszín, esküvő, elegáns, víz, medence, látványmedence, meghitt, hangulatos - Europa Congress Center

Még nincs hangulatfelelősötök? Vagy nem tudjátok kit is bízzatok meg a vacsora elkészítésével és felszolgálásával? Esetleg segítségre lenne szükségetek a dekoráció megtervezéséhez és kivitelezéséhez?

Forduljatok hozzánk bizalommal, örömmel segítünk mindenben! Vagy már gondoskodtatok mindenről, csak a megfelelő helyszín hiányzik? – Számunkra ez sem jelent problémát, célunk, hogy esküvőtök napján minden részlet a Ti igényeiteknek megfelelően alakuljon.

Helyszín, esküvő, elegáns, víz, medence, látványmedence, meghitt, hangulatos - Europa Congress Center

Amennyiben helyszínünk elnyerte tetszéseteket, írjatok nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, nagy örömmel készítünk számotokra ajánlatot és invitálunk Titeket Nagy Napotok előtt állván egy helyszínbejárásra, ahol saját magatok tapasztalhatjátok meg az érzést, amit szavakban nem lehet átadni! Várunk Titeket sok szeretettel, reméljük, hogy részesei lehetünk közös életetek egyik legfontosabb napjának!

 

További információk:

ecc logo2

Cím: 1021 Budapest, Hárshegyi út 5-7.
Web: www.eccbudapest.hu
Facebook
www.facebook.com/eccbudapest
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.