2017. augusztus 20., vasárnap - István

Esküvői helyszínek

irottkoSzállodánk különtermei illetve kerthelyisége ideális helyszínt nyújtanak 15 – 70 fős esküvők megtartására. Kőszeg történelmi belvárosában találhatóak, így a házasságkötő teremtől illetve a katolikus és evangélikus templomtól egy kellemes sétával megközelíthetőek.

martonicsardaA Mártoni Csárda Rendezvényház és Fogadó közvetlenül a Kis Duna partján helyezkedik el Szigetszentmártonban, a Budapesttől mindössze 30 km-re fekvő, több mint 700 éves, festői településen. A vízimadarakkal, növényekkel teli vízpart közelsége, a Kis Duna nyugodt, méltóságteljes folyása azonnal elvarázsolja az ide érkezőt, mintha hirtelen egy másik dimenzióba került volna.

varosliget eskSzeretné, ha nagy napja tökéletes lenne? Az álomesküvő a helyszínnél kezdődik! A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában Ön is megtalálja majd a tökéletes esküvőhelyszínt!  Budapest egyik legcsodálatosabb része, a gyönyörű panorámával rendelkező Városliget az Ön álomesküvőjének is otthont adhat!

lagzi 001Egyedi kialakítású különterem (maximum 100 fő részére) terasszal – zöld környezetben, egyedi díszítés Herballon-módra 10% kedvezménnyel, kedvezményes szobák a vendégeknek, kozmetikai szolgáltatások, modern rendezvénytechnika, italbüfé. Állítsák össze az esküvői vacsora menüsorát - kollégáink igény esetén örömmel segítenek. A menüsort elkészítjük, így azt Önök megkóstolhatják, véleményezhetik.

maklarA Makár-hegy Pécs egyik városrésze a Mecsek oldalán, békéjével, lombos fáival átmenet természet és épített környezet között. A négycsillagos, szabadidőcentrumként is szolgáló szálloda a hegyoldalon található, nagy ablakain bőven árad be az erős mediterrán fény. Magas színvonalú szolgáltatásaival, tágas rendezvénytermeivel, wellness részlegével, finom fogásokat kínáló éttermével, kényelmes szobáival régóta a környékbeliek és a távolabbról érkező vendégek kedvence.

koktelparadeZártkörűen szeretnéd megünnepelni az esküvődet a családotokkal és a közeli barátaitokkal?  Béreld ki rendezvénytermünket és garantáltan jól fogtok nálunk szórakozni!  Tartsd nálunk az ünnepi vacsorát vagy rendezd itt az esküvői party-t! 

wedding garten25.000 négyzetméteres,  ápolt park közepén, akár 200 fő befogadására alkalmas, exkluzív, légkondícionálható rendezvénysátorral és korlátlan parkolóhellyel vár a főváros szívében, a Wedding Garden. A Wedding Garden-ben tartott esküvődre a vendégeid érkezhetnek autóval, tömegközlekedéssel, kerékpárral vagy akár hajóval, de igénybe vehetik partnerünk a 6×6 taxi kedvezményes szolgáltatását is.

eskuvo kicsi eskuvovilagA tökéletes esküvő receptje nem létezik. Nem olvasta félre. Mivel a tökéletesség mindenkinek mást jelent, ezért mindenki másra vágyik. Vajon esküvői helyszínünk ideális az Ön számára? Ismerje meg a Duna Residence-t, a nem mindennapi esküvői helyszínt Magyarországon! Igényeihez igazodunk, így velünk elkerülheti a sablonos esküvő veszélyét!

rubineskAmennyiben június 1-ig lefoglalja esküvő helyszínünk egyikét, AJÁNDÉKBA adjuk menyasszonyi tortáját vagy az éjféli menüt! Az esküvői vacsora helyszíneként különtermeink egyikét vagy részben fedett belső kertünket ajánljuk, ahol akár a szertartás is lebonyolítható. Esküvői vacsoráját, lakodalmát egyedi igényeinek figyelembevételével szervezzük meg!