Nyomtatás

Kölcsönbe, vagy örökbe?

1587

Sok lány arról álmodozik, hogy megveszi álmai ruháját, majd a mennyegző után a szekrényben őrizgeti. Ha a kislánya felnőtt lesz, odaadja neki, hogy abban vonuljon az oltár elé ő is. Szép ötlet, ez tény, de talán te sem vennéd fel anyukád 20-30 éves esküvői ruháját.

Mondják, hogy a divat mindig visszatér, de sajnos nem feltétlenül lesz akkora szerencsénk,  hogy 30 év múlva is éppen az lesz trendi, ami most. Ha fazonban passzolna is, az anyagok mindenképpen változni fognak addigra. Anyukáink még nagy, puffos ujjú, vagy rakott aljú, dzsörzé ruhában mentek férjhez. Mi már azt sem bírnánk elviselni, ha egy ilyen a bőrünkhöz érne. Brrr…

Kölcsönzés vs. vásárlás

A menyasszonyi ruha kölcsönzés kényelmes megoldás. Időben megkapod a ruhádat minden aprósággal együtt, ami szükséges. A legtöbb szalonban választhatsz kiegészítőket is: bolerót, stólát, kistáskát. A kölcsönözhető esküvői ruhákhoz megvannak a bevált darabok, nem kell keresgélni, hogy anyagban, árnyalatban mi passzol. A ruhát az alakodra igazítják – ez is és a kétszeri próba is az árban van.

Persze a bérelt ruhára vigyázni kell: nem szakadhat el és leönteni sem tanácsos vörösborral, mivel ezek a sérülések kártérítési díjat vonnak maguk után. Buli után visszavinni kissé kiábrándító – valósággal visszaránt a földre, hogy meg kell válnod attól a szépségtől, amiben királynőnek érezted magad.

Nem szeretnél olyan ruhában férjhez menni, amit más már viselt előtted?

100.000 Ft-tól már találhatsz csinos darabokat, a határ pedig a csillagos ég! Ha ruhát veszel, külön kell beszerezned a hozzá való kiegészítőket. A szalonban nincs minden modellhez saját stóla, vagy szütyő, így előfordulhat, hogy máshol kell keresgélned. Ha szeretsz vásárolgatni, akkor ez nem jelent majd gondot.

A menyasszonyi ruhád örökre a tiéd lesz, viszont a felelősség is, hogy vigyázz rá és megőrizd abban az állapotban, amilyenben először felvetted. Az esküvő után beakaszthatod a szekrényedbe az álom-ruhát, nézegetheted időnként, hogy visszaidézd a Nagy Nap varázsát.

(Forrás: eskuvo-kiallitas-osz.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből