Nyomtatás

Így válasszatok nászutat: kedvelt célpontok, kedvezmények

1126

Homokos part, égszínkék tenger? Romantika minden mennyiségben? Netán kaland vagy városnézés? Mindenkinek más jelenti az ideális nászutat. Ha nyáron vagy ősszel tartjátok az esküvőtöket, már most ideje elgondolkodni a lehetséges úti célon. Ráadásul az esküvő és az utazás kiállítások ideje alatt akár nagyobb kedvezménnyel is foglalhattok.

Mielőtt végleg kiválasztanátok a helyszínt, érdemes néhány dolgot fontolóra venni.

Kedvenc nászutas helyszínek 

Európában az ifjú házasok körében még mindig Olaszország az egyik legfelkapottabb célpont. Az Amalfi-part az ország egyik legszebb része. Nem véletlen, hogy rengeteg híresség tölti itt a vakációját. A szerelem szigete, Ciprus is nagyon népszerű, de a görög szigetekre is szívesen utaznak a nászutasok. Tenerife, Mallorca vagy Portugália ugyancsak nagy csáberővel bír. Utazási szakemberek szerint az ifjú párok szívesen választanak európai városnézést is, gyakran utaznak a romantikus Párizsba vagy Rómába. Ha luxusélményre vágytok, vegyétek fontolóra Dubait, de Bora Bora, Bali és Thaiföld is szóba jöhet.

Esküvő és nászút egyben

Vannak, akik az igen kimondására is egzotikus környezetet választanak, és összekötik a nászúttal. Dominikán vagy a Maldív- szigeteken nem hivatalosan kelhetnek egybe a párok. A Mauritiuson, Mexikóban vagy a Seychelles- szigeteken kötött frigyek viszont a honosítás után hazánkban is érvényesek. Különleges esküvőt kínálnak Ausztráliában, ott hőlégballonon mondhatja ki az ifjú pár a boldogító igent. Mauritiuson tengeralatti hajókázás közben is gyakori a házasságkötés. Ott 400 méter mélyen, tengeri halak látványában gyönyörködve rendezik a romantikus szertartást. A lehetőségeknek csak a pénztárca szabhat határt. 

Kedvezmények az ifjú házasoknak

Ha nászútra mentek, éljetek az újdonsült házasoknak kínált kedvezményekkel. Érdemes igénybe venni ez előfoglalási akciókat. Sőt, a nászutasok általában még 5 százalékos kedvezményt is kapnak, sőt a szállodák többsége plusz szolgáltatásokkal - pezsgővel, gyümölcstállal, virággal - kedveskedik az ifjú párnak. Kérhetitek persze a nászutas lakosztályt is, ebben az esetben mélyebben a zsebetekbe kell nyúlni. Ám azt jó tudni, hogy a tengerre néző szobák is lehetnek olyan jók, mint a régebbi nászutas lakosztályok. Ha az esküvőn befolyt pénzből szeretnétek utazni, akkor is van lehetőségetek kedvezményes árat elcsípni. A last minute akciókat is érdemes figyelni. Ha az utolsó pillanatig vártok, akár 40-50 százalékkal is olcsóbban pihenhetitek ki a nagy nap fáradalmait. 

(Forrás: www.eskuvoitippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből