Nyomtatás

Esküvői ajándék menyasszonyoknak – vőlegényektől

1941

Esküvői ajándék menyasszonyoknak…Drága vőlegények! Tudjuk, hogy szívetek mélyén mindig azon ügyködtök, hogy mosolyt csaljatok menyasszonyotok arcára, és megtestesítsétek azt a romantikus lovagot, akit szívetek hölgye kislány kora óta álmodott magának.

Azonban – egy kis önkritikával élve -, mi nők pontosan tudjuk, mekkora feladat elé állítunk ezzel benneteket! Az esküvői hagyományok sorába megérkezett egy új szokás, miszerint a jegyespár az esküvő napján megajándékozza egymást.

Te jó ég, egy újabb alkalom, amikor romantikusnak és kreatívnak kell lenni!

Semmi pánik, itt a felmentősereg! Kedves vőlegények, segítünk, mi lehetne a tökéletes esküvői ajándék menyasszonyoknak! 

Esküvői ajándék menyasszonyoknak – Mi alapján válassz?

Higgyétek el, nem is akkora nagy feladat áll előttetek, mint elsőre hinnétek. Ha úgy döntöttetek, hogy ti is életbe léptetitek ezt az új esküvői szokást, nincs más dolgotok, mint valami személyes, és romantikus apróságot beszerezni. Higgyétek el, elsőre a menyasszonyok is törik a fejüket, mit adjanak esküvői ajándékba vőlegényüknek, tehát közös csónakban eveztek.

Gondoljátok végig, az elmúlt évek ünnepeit, minek örültek leginkább a hölgyek! Ha ez megvan, spékeljétek meg egy kis személyes üzenettel, romantikával, és máris megvan a tökéletes esküvői ajándék menyasszonyoknak!

A legjobb vőlegény ajándékokat ide kattintva leshetitek meg!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből