Nyomtatás

Ilyen a legtrendibb esküvői smink: inspirációk, ha 2019-ben mész férjhez

1828

A leghíresebb sminkmesterek szerint is az első és legfontosabb szabály, hogy a sminket mindig a menyasszony személyiségéhez, stílusához, ruhájához kell igazítani. Van, akinek az élénkebb színek állnak jobban, míg mások csak a természetes sminket tudják elképzelni. Minden évben megjelennek újdonságok is. Ha ezekből választasz, biztos, hogy nem fogsz mellé.

Csak természetesen
A minimalista és természetes menyasszonyi smink Meghan Markle esküvője óta hódít ismét. Használd bátran a natúr árnyalatokat! Tökéletes választás a gyöngyházfényű szemhéjpúder, a rózsás arcpír, a barack, de sokan imádják a rózsa különböző árnyalatait, a pasztell rúzst vagy szájfényt. Az idei év színe, a korallvörös is számításba jöhet. Nyári esküvőre különösen ajánlott a természetes ragyogás.   

Csupa csillogás
Az is gyakori, ha az ara hangsúlyosabb sminkre vágyik, és tényleg csillogna a nagy napon. A csillámok, a strasszok továbbra is nagyon divatosak. Akár még az egyszerű, natúr sminket is feldobhatod velük, de használhatod csak a szem kiemelésére is. A csillogó arany vagy a fényes árnyalatok szintén hódítanak 2019-ben. 

Füstös szem 
Ha esküvőről van szó, a legtöbb sminkes a „kevesebb több” álláspontot képviseli. Ugyanakkor sokan szeretnének füstös szemet a nagy napra. Bátran bevállalhatod, csak ne legyen túlságosan sötét! Menyasszonyok körében a bronzos vagy az ezüstös változatok, a földszínek is nyerőnek bizonyulhatnak, és természetes hatást érhetnek el velük. 

A klasszikus
Ez a stílus elegáns, soha nem megy ki a divatból. Minden menyasszony szeretné szépnek érezni magát a nagy napon. Ehhez hozzájárulhat a világosabb, akár vöröses rúzs, a fényes és rózsás pirosító, a szemhéjra pedig barnás árnyalatos kerülhetnek. Az arany-barna, rózsaszín-lila, tört-fehér párosítás tuti nyerő. 

Ne feledd, az esküvő Rólad szól, ezért mindenképpen fontos, hogy a smink a valódi személyiségedet tükrözze. Tehát légy a lehető legtermészetesebb. Ez segít abban, hogy a nagy napon, sok vendég előtt is magabiztosnak tűnj.

(Forrás: eskuvotippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből