Nyomtatás

5+1 esküvői ötlet 2020-ra – Induljon a szervezés!

1036

Ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor a férfiak szerint az esküvőszervezésre elég pár hetet szánni, azonban mi lányok, már jóformán gyerekkorunk óta tervezzük életünk egyik legfontosabb napját. Ha eljött az idő, hogy intenzívebben belecsapjunk a lecsóba, és már megvan az esküvő dátuma, szembesülni fogtok vele, hogy bizony nem is volt akkora túlzás éveket szánni a szervezésre.

Na persze nem kell túlzásba esni, de ha a ti esküvőtök is jövőre lesz, segítünk, melyek a legfontosabb elintéznivalótok már idén. Összegyűjtöttük, mi az az 5+1 esküvői ötlet 2020-ra, ami listátok legelején kell, hogy szerepeljen.

5+1 esküvői ötlet 2020-ra – Induljon a szervezés!

Jó, ha már most felkészültök, hogy a rokonságotok és a barátaitok két táborra fognak szakadni.

Lesz, aki folyamatosan nektek szegezi a kérdést, hogy mit idegeskedtek, bőven ráértek még a szervezéssel, és természetesen ott lesznek a folytonos idegölők, akik rendszeresen azzal zargatnak benneteket, hogy elintéztetek-e már mindent, mert ki fogtok futni az időből.

Mint minden esetben, természetesen most is az igazság valahol félúton van, de azért esküvőtök legfontosabb elemeit érdemes időben lefixálni. Mutatjuk mi az az 5+1 esküvői ötlet 2020-ra, amivel szerintünk érdemes kezdeni!

1. Az esküvő helyszíne

Esküvőtök időpontja után a legeslegfontosabb, hogy lefoglaljátok esküvőtök helyszínét. A legszebb és legkedveltebb esküvői helyszínek sokszor már akár évekre előre is megtelnek. Sok esetben döntenetek kell, hogy esküvőtök időpontjához, vagy helyszínéhez ragaszkodtok-e jobban, mert előfordulhat, hogy a kiszemelt időpontra foglalt a helyszín, de egy-két héttel eltolva, van szabad időpontjuk. Érthető tehát, miért élvezi a legnagyobb prioritást az esküvői helyszín lefoglalása.

2. Esküvői Dj vagy zenekar kiválasztása

Mint minden bulinak, egy esküvőnek is szíve-lelke a zene. Miután eldöntöttétek, hogy zenekart vagy DJ-t szeretnétek-e a lagzitokra, gyorsan kell cselekednetek, és érdemes már most lefoglalnotok 2020-ra a zenei szolgáltatótokat.

Ahhoz azonban, hogy velük egyeztetni tudjatok, tudnotok kell már a pontos időpontot és helyszínt, így érdemes sorban haladni.

Olvass tovább: habosbabos.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből