Nyomtatás

Extrém menyasszonyi ruhák

3846

A hagyományos hófehér és ekrü menyasszonyi ruhák mellett egyre nagyobb teret kapnak a mintás, és a színes esküvői ruhák illetve az extrém fazonok is. Ha modern esküvőt tervezel, akkor válassz hozzá különleges esküvői ruhát!

Piros és fehér

Mivel a piros hagyományosan is a szerelem színe, egyértelműen adja magát, az a párosítás. Indiában például piros száriban vonul a menyasszony az oltár elé. A hófehér és a piros együtt nagyon látványos. A vörös rózsák szintén a szerelem jelképei, ezért kerülnek gyakran a menyasszonyi ruhákra díszítő elemként.

 

Extravagáns fazonok

A földig érő menyasszonyi ruhák mellett fokozatosan megjelentek az egyre rövidebb fazonok is. Először csak a boka látszott ki, majd megjelentek a térdig érő ruhák, manapság meg már itt vannak a szuper minik, és a sortok is. Ma már forrónadrágban is ki lehet mondani a boldogító igent. Nem kis merészség kell hozzá, az biztos.

 

Virágmintás menyasszonyi ruhák

A menyasszonyi ruhákon megjelenő virágminták nem rúgták fel olyan látványosan a hagyományokat, hiszen a romantikus és nőies stílust képviselik. A nyomott mintás anyagok, a díszítések, a hímzések, a csipkék és a virágok csak egy kis bájt és színt csempésztek bele a menyasszonyi ruhák szűzies hófehérségébe.

 


(Forrás: www.eskuvohelyszin.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből