Nyomtatás

A nyári esküvők színei

1515

Az esküvő hangulatát és stílusát nagyban meghatározza, hogy milyen színekre alapozzuk, illetve építjük fel a dekorációt. A megfelelő szín kiválasztása éppen ezért az egyik legfontosabb feladat.

A színválasztás alapjaiban határozza meg az esküvő atmoszféráját, illetve közvetíti a pár ízlését is egyben. Az esküvői szín kiválasztására időt és energiát kell szánni, mert fontos, hogy a pár mindkét tagja jól érezze magát abban a környezetben, melyet közösen álmodnak meg maguknak. A trendeket is figyelembe lehet venni, de a személyes ízlésnek megfelelően érdemes alakítani a dekorációt. A pasztellszínek inkább a tavaszi esküvőkhöz passzolnak, de a nyári esküvőkön is megjelenhetnek komplementer színként. A halványabb árnyalatok még jobban kiemelik az élénk színeket, és együtt harmonikus hatást nyújtanak.

Sárga, narancs és terrakotta

A nyári életérzést egyértelműen a szikrázó napsütés adja, éppen ezért jelennek meg gyakran az élénk sárgák, narancsos árnyalatok és terrakotta színek, a nyári esküvőkön. Ezek a színek meleg és mediterrán hangulatot teremtenek. A nyári hangulathoz ötletes dekorációs téma lehet a napraforgó megjelenítése, mely egyben a nyarat és az életvidámságot is lejképezi.

Tengerész kék

A szín kiválasztásakor érdemes a nyári hangulatot megragadni: a kék eget, a napsütést, a tengerpartot, a virágokat. A tenger kékes-zöldes árnyalatai békét és nyugalmat árasztanak. A tenger színvilága egy kisssé álmodozó, nyugodt jelleget ad az eseményhez. Kísérletezz bátran! A tengerész mélykék világa is speciális hangulatot kölcsönöz a nagy napnak. Elegáns és tiszta érzetet kelt, pláne, ha fehérrel kombináljuk.

 Olvass tovább: A nyári esküvők színei

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből