Nyomtatás

Meseszép esküvői dekorációk papírból: így készül a pompom és a legyező

2496

Esküvőkön is hódít a rendkívül mutatós, saját kezűleg is elkészíthető papír pompom és a legyező. Bár webshopokban, lakberendezési áruházakban jó minőségben kapható, saját kezűleg készítve sokkal kevesebb pénzből kihozhatod. Előnye még, hogy így te választhatsz színeket, mintákat.

DIY pompom papírból

Szerezz be az esküvő stílusához, színéhez illő, többrétegű selyempapírt vagy kiváló minőségű szalvétát, esetleg zsebkendőt. Jól mutat, és a menyegzőhöz is illik a fehér rózsaszínnel, világoskékkel, lilával és zölddel kombinálva.
 Hajtogasd a papírt harmonika alakúra. Ha az utolsó hajtásnál nem jön ki ugyanaz a szélesség, igazítsd méretre, ollóval lecsípheted a maradékot. Hajtsd félbe középen, és a két végét tetszés szerint vágd ívesre vagy hegyesre, középen rögzítsd szorosan madzaggal. Húzd szét kör alakúra, majd óvatos mozdulatokkal válaszd szét a rétegeket. Vigyázz, mert a papír könnyen szakad!

Ha helyszínre vinnéd, érdemes összehajtogatva szállítani, és csak díszítéskor széthúzni a rétegeket. Simán felfüggesztheted fára, lelógathatod a falról, a csillárról, vagy akár girlandokat is készíthetsz belőle. Nyugi, csak az első pompom elkészítése tart sokáig, hamar belejössz, és a kezed is rááll.

(Forrás: eskuvotippek.hu/blog)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből