Nyomtatás

Köszönőajándék árak: Mennyit költsünk az ajándékokra?

2539

A köszönőajándék kiválasztása nem olyan régi esküvői hagyomány, hiszen a pároknak korábban eszébe sem jutott, hogy ajándékokkal lepjék meg a násznép tagjait a saját esküvőjükön. A köszönőajándék árak emelkedése nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy az ifjú pár esküvői költségvetése igen nagy összeggel emelkedjen.

A köszönőajándékok kiválasztása

Az esküvői ajándékoknak az alábbi négy típusát különböztetjük meg egymástól. Nászajándék, köszönőajándék, legénybúcsús ajándék, és leánybúcsús ajándék. Az esküvői ajándékokról ITT olvashattok bővebben!

A köszönőajándékok magukba foglalják a koszorúslány ajándékokat, a szülőköszöntő ajándékot, és természetesen a vendégek ajándékát. A szülőköszöntő ajándékokról már ITT írtunk bővebben, és természetesen remek tippeket is adunk, ha esetleg nem vagytok elég kreatívak az ajándékvásárlásban.

A köszönőajándék árak tekintetében az alábbi kérdéseket mindenképpen tegyétek fel magatoknak:

  • Hány vendéget hívtok meg az esküvőre?
  • Ebből hányan vesznek részt a lagzin?
  • Hány helyről szeretnétek beszerezni az ajándékokat?
  • Maximum mennyi pénzt szántok a vendégek ajándékára?
  • Költenétek-e a csomagolásra is, vagy “csak” az ajándékokat vásárolnátok meg?
  • Ki fizeti az esküvőt?
köszönőajándék
Fotó: pinterest.com

Köszönőajándék árak – Lássuk a számokat!

Ha egyszerre több ajándékot rendeltek, akkor biztosan kaptok majd némi kedvezményt, de amennyiben minden embernek külön készültök meglepetéssel, akkor nagyjából 1000/fő áron egy 120 fős esküvőnél 120.000 forinttal kell számolnotok. Csomagolással együtt ez elérheti akár a 140-150.000 forintot is.


Olvass tovább:
Köszönőajándék árak: Mennyit költsünk az ajándékokra? 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből