Nyomtatás

Mézeshetek Ázsiában: a legszebb távol-keleti úti célok nászutasoknak

1632

Ázsia egzotikus tájaival, multikulturális sokszínűségével, gasztronómiai különlegességeivel és hagyományőrző látnivalóival tökéletes célpont lehet számotokra, ha egy életre szóló, romantikus kalandként képzelitek el a mézes heteiteket. Mielőtt belevágtok a nagybetűs házas életbe, egy mesés távol-keleti utazás remek alkalmat adhat arra, hogy ne csak magatokat és egymást ismerjétek meg kicsit jobban, de egy másik, lebilincselően sokoldalú kultúrát is feltérképezzetek.  

Ázsia egy hatalmas földrész, melynek országai egytől egyig sajátos arculattal rendelkeznek, mindegyik tájegységnek megvan a maga karakterisztikája, páratlan atmoszférája. Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, összegyűjtöttük nektek a legszebb és legkülönlegesebb távol-keleti desztinációkat a különböző utazási stílusokat, preferenciákat is figyelembe véve. Nem maradt más hátra: egzotikus nászútra fel!

Maldív-szigetek, a földi paradicsom

A Maldív-szigetek Ázsia legkisebb térsége, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy nincs elég izgalmas és felejthetetlen élményt nyújtó program e festői országban. Ha minden álmotok, hogy egy trópusi szigeten ünnepeljétek életetek összekötését, ez a célpont lehet a legjobb választás számotokra. Csobbanjatok egyet a kristálytiszta vízben, hűsöljetek a pálmafák árnyékában és próbáljátok ki a helyi menőséget, a könnyűbúvárkodást is! Akár egy vízen ringatózó bungallóban vagy egy kellemes kis apartmanban, akár egy luxushotelben szálltok meg, a Maldív-szigetekről megannyi csodás emlékkel fogtok távozni. A legtöbb nászutas pár Malé-ban, az ország fővárosában indítja romantikus utazását, mely gyönyörű épületeiről vált leginkább ismertté.

Szállásjavaslat:

Büdzsé: Moodhu Inn, középkategória: Club Blu, Luxus: Gili Lankanfushi

Budapest-Maldív-szigetek repjegyeket kínáló légitársaságok: Turkish Airlines, Alitalia, Emirates, Qatar Airways

Romantika és luxus kéz a kézben: Szingapúr 

Szingapúr egy rohamos ütemben fejlődő törpe városállam Ázsia délkeleti részén, mely a kedvencetek lesz, ha kedvelitek a hangulatos, mégis pörgős, városias helyeket. Modern épületeivel és prémium szolgáltatásaival Szingapúr egy igazi metropolisz érzetét nyújtja, miközben árai nem szöktek vészesen az egekbe és bőven találunk zöldövezeteket is a városállam utcáit járva. Ha Szingapúrt választjátok a mézeshetekre, ne hagyjátok ki a romantikus, vadregényes botanikus kerteket, a Marina Bayt, a Sungei Buloh térségét, a közeli Santosa-szigetet és természetesen muszáj shoppingtúrákat is beiktatnotok – elképesztő a kínálat! Szingapúrban jórészt az indiai, kínai és arab ízek dominálnak; érdemes tehát kipróbálnotok a helyi specialitásokat is! Fényképezőgép nélkül pedig egyik nap se induljatok el felfedezőútra, hiszen minden alkalommal, amint kiteszitek a lábatokat a szállodából, le fog esni az állatok attól, amit ez a mesébe illő térség tartogat számotokra. (Mielőtt Szingapúrba látogattok, feltétlenül nézzetek utána a helyi szabályoknak, előírásoknak, nehogy pórul járjatok és sok-sok pénzt kelljen bírságokra költenetek!)

Szállásjavaslat:

Büdzsé: Hotel 81 Premier Star, középkategória: Destination Singapore Beach Road, luxus: Marina Bay Sands

Budapest-Szingapúr repjegyeket kínáló légitársaságok: Qatar Airways, Air China, Swiss, LOT Polish Airlines, Etihad Airways

Olvass tovább: Mézeshetek Ázsiában: a legszebb távol-keleti úti célok nászutasoknak
Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből