Nyomtatás

Katasztrófaesküvők – 10 helyzet, aminek sírás lehet a vége!

947

Az Esküvőtippek missziója, hogy megvalósítsa az álmaitokat, és ehhez próbálunk a blogban is segítséget nyújtani. De mi van akkor, ha az esküvő megvalósult rémálomba fordul? Nézzük át az elrettentő példákat is, hogy megelőzzük a kínos helyzeteket! Íme, 10 rövid horrorsztori a nemzetközi gyűjtésből, ami téged is megkímélhet a baklövésektől.

1.„A barátaink egy „erdőben” házasodtak össze, ami igazából csak egy bozót volt két kukoricaföld közt, telis-tele szúnyoggal. Egy nyirkos farönkön ülve kellett végighallgatnunk a szertartást, bokáig érő sárban, ráadásul alig hallottuk a szomszédos földön szántó traktortól. Az ételt egy „bájos vidéki kunyhócskában” szolgálták fel, ami a valóságban egy rohadó csirkefarmot jelentett. Irtózatos volt az egész!”

2.„Piknikes esküvőt szerveztek. Senki nem hozott kaját, ezért mindenki hazament az első tánc után.”

3.„Egy tó partján rendezték meg az esküvőt, ami gyönyörűen mutatott a fotókon. Igen ám, de a képekről senki nem érezte… AZT a szagot. A tó élővilágát kinyírta az alga azon a nyáron, és halálbűz lengte be az egész környéket.”

4.„A vőlegény imádta a Star Warst. A menyasszony utálta. Amikor a vőlegény megérkezett a templom elé, Darth Vader bevonulózenéjét játszották, a menyasszonynak pedig a Star Wars főcímzenéjét. Nagyon szenvedett, láthatóan zavarba hozta az egész, de a fiuknak, Anakinnak (ez nem vicc!) majd biztos büszkélkednek vele.”

5.„Az unokatestvérem esküvője egy fűtetlen pajtában volt megtartva november közepén. Mindenki szétfagyott. Lejátszottak egy hangfelvételt a menyasszony azóta halott apukájától, amiről addig nem is tudott. Egy órára le kellett állni, amíg kisírta magát, és vele együtt a koszorúslányok is.”

Olvass tovább: Katasztrófaesküvők – 10 helyzet, aminek sírás lehet a vége!

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből