Nyomtatás

Virágok mindenütt – 10 különleges módja a virágok felhasználásának egy esküvőn

2253

A virágokat nem csak menyasszonyi csokorban vagy asztaldekorációként használhatod. Most megmutatjuk a tíz legkülönlegesebb felhasználási módját ezeknek a látványos dekorációs elemeknek.

Illatos desszertpult

Még mindig rendkívül nagy keletje van az élővirágokkal díszített tortáknak. A bazsarózsa, levendula, a bükköny, és a rozmaring nem csak emeli a torta szépségét, de finom illattal is körbelengi a desszertasztalt.

desszert

Virág, mint kiegészítő

Örökérvényű igazság, hogy egy nőnek sosem lehet elég cipője. De ha mégis úgy döntenél, hogy egy régi, jól bevált párt turbóznál fel a nagy napra, tedd azt virágokkal! Bármilyen egyszerű cipellőt újjá varázsolhatsz néhány szál friss virág alkotta cipőklipsszel.

cipon

Csak bájosan a székeken

A székeket legtöbb esetben csupán egy praktikus elemként kezelik a nagy napon, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének egyben szépek is! Ha a büdzsétek nem engedi, hogy minden egyes vendég székét friss virágokkal dekoráljátok, készíttessetek csak a menyasszony és a vőlegény székére egy hatalmas és látványos virágdekorációt!

szekeken

Virágok a bicajon

Ne aggódj, ha nem szereted a bicajozást, most nem neked kell mérföldeket tekerned rajta, pusztán remekül szolgálnak dekorációs elemként egy rusztikus, country vagy vintage esküvőn. Pláne, ha a kosara tele van tömve rózsákkal, sarkantyúfűvel, és hortenziával.

viragosbico

Romantikus hinta

A virágos hinták, akárcsak a virágfal vagy a virágos boldogságkapu remekül mutatnak az esküvői fényképeken. Először is győződj meg róla, hogy a helyszín alkalmas-e arra, hogy stabilan fel tudj állítani egy hintát, majd kérd meg a virágosod, hogy a hinta láncát díszítse a legkülönfélébb virágokkal.

hinta

Virágban úszik a zenekar

Egy exkluzív kerti parti hangulatát teremtheted meg azzal, ha magát a színpadot és a hangszereket is virágokkal dekorálod.

zongora

Stílusos bevonuló

Érkezhetsz old timerrel, lovas hintóval, vagy luxus limuzinnal a lehetőség adott, hogy bármelyiket kedved szerint ékesítsd virágokkal. Használj hozzá hatalmas dáliákat, hortenziákat, bazsarózsákat és zöldeket, hogy megteremtsd a vad romantika összhangját.

viragosauto

Virágok a fejed felett

A boldogságkapu tradicionális megoldásnak számít. A hiedelmek szerint az alatta elhaladó ifjú pár boldogságát biztosítja a hátralevő életükben. A legromantikusabb és leglátványosabb, ha ezt a kaput friss élővirágokkal vagy az élőket teljesen meghazudtoló papírvirágokkal díszítitek.

viragfejfeltt

Virágot a kis kedvenceknek

Egyre gyakoribb, hogy az ifjú pár bevonja négylábú kedvencét a nagy napba. Ilyenkor az elegancia szőrös barátainkat is maximálisan megilleti. Készíttess neki egy ünnepi nyakörvet gyönyörű virágokkal díszítve. Imádni fogja!

goldenvirag

Virágszirmokból nyakláncot

A virág imádó menyasszonyok egyenesen imádni fogják az apró virágszirmokból készült nyakékeket. A virágkoszorúval ellentétben ez a kiegészítő kevésbé vintage hatású, így modern környezetben is megállja a helyét.

viragnyak

Forrás: eskuvoclassic.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből