Nyomtatás

10+1 baki, amelyet a legtöbb menyasszony elkövet

927

Szokás mondani, hogy az okos ember a saját hibáiból tanul, a bölcs másokéból. Ebből a tanulságból ihletet merítve összeszedtünk 10+1 olyan bakit, ami gyakori vendég az esküvőkön, és egy listába fűzve jótanácsként adjuk tovább számotokra, hogy ti már felkészülten vágjatok bele az esküvőtök szervezésébe, és legfeljebb csak örömkönnyeitek legyenek a nagy napon.

Túl hosszú szünet a szertartás és a vacsora között

Az egyik legklasszikusabb malőr, ami előfordulhat egy esküvőn, hogy indokolatlanul hosszú „szünidőt” számolunk különböző napirendi pontok között – jellemzően a szertartás és a vacsorát összekötő időszakra.

Egy egyházi, polgári vagy szertartásvezető által celebrált szertartás általában külön-külön 20-40 percet vesz igénybe, míg a misével egybekötött egyházi szertartás másfél órát. Ha a szertartásnak a vacsora helyszíne, vagy ahhoz közel eső lokáció ad otthont, nem kell időt hagynotok egy El Caminóra, csupán a gratuláció időtartamával és a közös fotókkal kell kalkulálnotok. Ez eltérő lehet a vendégek létszámától függően, így támaszkodhattok arra, amit az esküvőszervezőtök, ceremóniamesteretek, vőfélyetek, vagy pedig a helyszín rendezvényszervezője javasol.

 

Nincs elegendő idő a sminkre és a hajra

Az előző ellentéte; szeretjük azt hinni, hogy egy menyasszonyi smink és haj éppen csak több idő, mint egy átlagos szombat esti készülődés. Ez korántsem így van, hiába sürög-forog körülötted egy barátnőkből, anyukákból és szolgáltatókból álló hadsereg. Ilyenkor célszerű másfél órát számolni a sminkre, és újabb másfél órát a hajra, így közben pedig még arra is lesz időtök, hogy a fotós elkészítse rólad a „getting ready” képeket.

A napi étkezések mellőzése

Ennek a kiváltó oka nem feltétlenül az, hogy nullás méretet érj el egy nap alatt, csupán az izgalom és a sok impulzus miatt háttérbe kerül az, hogy még az evésre is jusson időd. Ahhoz viszont, hogy egész nap bírd szusszal, elengedhetetlen, hogy legalább egy kis adagot egyél, és megfelelő mennyiségű vizet fogyassz.

Olvass tovább: 10+1 baki, amelyet a legtöbb menyasszony elkövet


(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből