Nyomtatás

10+1 ok, amiért szeretjük az őszi esküvőket

1835

Hullanak a levelek, jön a hideg, hamarabb sötétedik…tagadhatatlanul itt van az ősz. Ideje hát ráhangolódni, ezért összegyűjtöttem 10+1 okot, amiért jó ilyenkor esküvőt tartani.

1. Színek

A szokásos, nyári színek helyett bátran használhatunk bordót, kéket, aranyat, narancssárgát. Így sokkal különlegesebb, egyedibb lesz a végeredmény.

szinek

2. Lenyűgöző táj

Adott a tökéletes háttér. Gyönyörű képeket készíthetünk a szabadban, az ezer színben pompázó falevelekkel. Amennyiben az esküvő napján rossz az idő, érdemes utólag, egy száraz napon is néhány fényképet csináltatni.

taj

3. Őszi csokrok

A menyasszonyi csokrokban is visszaköszön az ősz hangulata, narancssárga, barnás, vöröses árnyalatokban tündökölnek. Rózsák, őszirózsák és dáliák is kerülhetnek bele. A férfiak kitüzőjében ugyancsak megjelenhetnek a bogyók vagy a juharfa levelek.

csokor

4. Szezonális dekoráció

Egyediséget és játékosságot vihetünk a dekorációba az őszi motívumok felhasználásával. A színes levelekkel, ágakkal, tökökkel, bogyókkal, almákkal készített dekor nemcsak szép, hanem olcsó is. Akár ti is összegyűjthetitek az alapanyagokat az esküvő előtt.

dekor

5. Különleges ízek

A szokásos menü helyett őszi finomságokat kínálhatunk a vendégeknek. Almás fánk, sütőtök krémleves, piték, őszi koktélok, szilvás-diós sütemények, hogy csak néhány példát említsek. (Nyami.)

nyami2

6. A forróságnak vége

A kinti hőség elmúltával senkinek sem lesz melege. A menyasszonyoknak külön jó hír, hogy legalább a táncig nem fogják leizzadni a sminkjüket vagy a hajukat.

forr

7. Pokrócok

A hideg ellen a legjobb védekezés pedig a meleg pokróc. A vendégek garantáltan értékelni fogják a figyelmességet és szívesen melegednek majd a plédekben.

pokroc

8. Hosszú ujjú ruhák

Nyáron is imádjuk, de az ősz a tökéletes időszak a hosszú ujjú menyasszonyi ruhákhoz.

hossz

9. Koszorúslányok

A koszorusányoknak is választhatunk vibráló, ragyogó árnyalatú színeket, mint a burgundi, a kék vagy a narancs.

ruh

10. Egyediség

A sok tavaszi és nyári esküvő után, az emberekben jobban megmarad egy különleges, őszi esküvő. Ráadásul az is valószínű, hogy többen ráérnek majd, mert nem ütközik az időpont nyaralásokkal.

level

+1: Alacsonyabb költségek.

Az sem hátránya az őszi esküvőnek, hogy a csúcsszezonon kívül sok esküvői szolgáltató, helyszín olcsóbb árakon dolgozik. Érdemes rákérdezni.

Forrás: happilyeverweddings.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből