Nyomtatás

Őrültségek, amiket a menyasszonyok kérnek a koszorúslányaiktól

1139

​A legtöbb lány alig várja, hogy felkérje az egyik barátnője, hogy koszorúslány legyen a nagy napján. Ez egy bevett szokás barátok közt, de vannak olyan menyasszonyok, akik elfelejtik, hogy a koszorúslányok tulajdonképpen szívességet tesznek nekik. Néhány leendő arának őrült kérései vannak a koszorúslányai felé. Hoztunk párat ezek közül az őrült kérések közül, hogy ha esetleg te is koszorúslánynak készülsz, akkor fel tudj készülni arra, ha a barátnőd, aki gyönyörű menyasszony, akár menyaszörnnyé is változhat.

1. Ugye megcsináltatod a hajad az esküvő előtt?

Talán igen, talán nem. Vannak arák, akik szinte teljesen meg szeretnék változtatni a felkért lányok kinézetét. Egy kis vágás itt, egy kis festés ott. A lányoknak őszintének kell lenniük barátnőikkel, hogy vagy nem akarják megváltoztatni a hajukat, vagy csak nincs rá már keretük a számos más esküvő körüli kiadás mellett, hogy ezt megtegyék.

2. Ugye nem baj, ha rádhagyom a virágok, sütemények, dekor, stb. válogatását?

Hát, de baj. Egy koszorúslány segít, ahol tud, de egyrészt a fentebb említett dolgok helyére pakolása, elhozása nagyon nagy felelősség, mert senki nem szeretné kompetencia hiányában elrontani a barátnője esküvőjét, másrészt erre kellene, hogy ott legyen a dekoros, a virágkötő, az esküvőszervező. És természetesen mindezek organizálása mellett az ara azt is szeretné, ha a koszorúslánya időre készen lenne és tökéletesen nézne ki. Nyugodtan meg lehet mondani neki ezeket, és azt, hogy mindent nem lehet egyszerre, ugyanannyi idő alatt készen.

3. Ugye ott leszel minden ruhapróbánom?

Az attól függ, hogy milyen az időbeosztásod. Ez a barátnőd esküvője és nem a tiéd. Nyilván menj el, amelyikre csak tudsz, de ne mondj le egy fontos munkát, vagy ha híján vagy szabadnapoknak, akkor nem vagy köteles kivenni még egyet egy ruhapróbára, amit hidd el, nélküled is meg fog tudni oldani.

4. Szóval... hány kilót fogsz tudni leadni az esküvőig?

Most ez komoly?! Elméletileg barátok vagytok és elméletileg úgy szeretitek egymást, ahogy vagytok. Egy menyasszony tökéletesre szeretné az esküvőjét, beleértve téged is és minden mást. De egy ilyen játszmába semmiképpen se menj bele. Mondd meg neki, ha nem tervezel változtatni az alakodon és ha ezt nem fogadja el, akkor valószínűleg nem veled van a hiba...

(Forrás: www.alompar.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből