Nyomtatás

TOP5 menyasszonyi kiegészítő 2020-ban

1567

A menyasszonyi ruhák mellett szerencsére egyre nagyobb szerephez jutnak azok az esküvői kiegészítők is, amelyek egyrészt kiemelik a ruhák szépségét, másrészt kihangsúlyozzák a menyasszony arcának legszebb vonásait, személyiségének egyediségét. Gyertek, és csodáljátok meg, hogyan tarol majd ez a TOP5 menyasszonyi kiegészítő 2020-ban!

TOP5 bámulatos menyasszonyi kiegészítő 2020-ban

A kiegészítők között 2020-ban egyértelműen dominálnak majd az esküvői frizurával kapcsolatos darabok, a fátylak, a fejpántok, a hajcsatok, na és persze az egyedi kalapok is. Úgy tűnik, a trendkövető menyasszonyok rengeteg kreatív megoldást kipróbálhatnak a ruhájuk mellé, hogy aztán végül a lehető legizgalmasabb menyasszonyi kiegészítő mellett tegyék le a voksukat.

1. Nagy, vastag fejpántok

Ezek a nagy, merész fejpántok egyértelműen a bevállalós menyasszonyokhoz passzolnak leginkább, akik nem félnek megmutatni magukon szinte már-már túlzóan nagy méretben a gyöngydíszítést és a fényes díszgombokat. Az esküvői frizurát egyértelműen feldobják ezek a darabok, amelyektől a menyasszony szettje egy életre felejthetetlen lesz!

Fotó: brides.com

2. Mutatós háromdimenziós virágok

Ha a menyasszonyi ruhátokon megjelenik a virágdekoráció, akkor mindenképpen gondolkodjatok el rajta, hogy a hajatokban szívesen viselnétek-e virágkoronát, ugyanis ez lesz a tuti befutó menyasszonyi kiegészítő 2020-ban! Akár a hófehér, akár a színes virágokra szavaztok, 2020-ban nem lőhettek mellé velük, ráadásul a kicsitől egészen a nagyméretű virágokig bármit bevethettek.

Ha pedig romantikus stílusú ruha és esküvő a nagy vágyatok, akkor bámulatosan fog mutatni néhány virág a hosszú hajatokban, elrejtve a mutatós loknik között. Bohém esküvőkhöz pedig szinte kötelező ez a megoldás!

Fotó: brides.com

3. Egyedi hajcsatok

Míg a ’90-es években oly’ népszerű színes hajcsatok szerencsére már csak az emlékezetünkben (és néhány vicces sztoriban) élnek, addig a hajcsat, mint menyasszonyi kiegészítő 2020-ban egyértelműen toplistás darab lesz. Bátran válasszatok a személyiségetekhez illő darabok közül, hiszen a kissé hippis darabok mellett a fényes kövekkel kirakott, és a szolidabb példányok is megtalálhatóak.

Persze előtte egyeztessetek a fodrászotokkal, mert nem biztos, hogy a megálmodott esküvői frizurához passzolni fog a kiválasztott hajcsat.

menyasszonyi hajcsat
Fotó: brides.com

Olvass tovább: TOP5 menyasszonyi kiegészítő 2020-ban

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből