Nyomtatás

A magát milliárdosnak kiadó vőlegény felszívódott, a thai nő ott maradt a 35 milliós esküvői költségekkel

690

Egy thai nő próbálja összerakni, pontosan mi is történt, miután a magát milliárdosnak mondó férje az esküvőjük után nyomtalanul eltűnt, neki pedig a nyakába szakadt a lagzi 115 ezer dolláros (kb. 35 millió forint) költsége.

A South China Morning Post szerint a thai lapok most számoltak be a még májusban történt esetről. A 30 éves nő márciusban ismerkedett meg az 50 éves férfival, aki nem sokat várt, már másnap meg is kérte a kezét. A férfi Hongkongban üzletelő gazdag cégvezetőnek, egyébként pedig Thakszin Sinavatra volt thai miniszterelnök egyik tanácsadójának állította be magát.

A grandiózus esküvői lagzi végén a férfi bejelentette, hogy sürgősen Hongkongba kell mennie. Másnap viszont kiderült, hogy semmit nem fizetett ki az esküvő költségeiből, és azóta semmit nem tudni róla. Az egészet megdöbbenve konstatáló nő beadta a válókeresetet, a költségeket pedig részletekben kell kifizetnie az esküvőnek helyet adó hotelnek.

(Forrás: index.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből