Nyomtatás

TOP5 csodás esküvői virágtrend 2020-ra!

4591

Nemrég fogtatok hozzá az esküvőszervezéshez, és már alig vártátok, hogy megtudjátok, hogy mit tartogat számotokra az esküvői virágtrend 2020-ban? Nem kell már tovább várnotok, kiválasztottuk nektek azokat a közelgő esküvői virágtrendeket, amelyek garantáltan gyönyörűvé teszik az esküvőtöket.

Esküvői virágtrend 2020 – Dönts jól!


1. Helyben termesztett virágok

Egyre több menyasszony ragaszkodik a környezettudatos esküvőhöz, ennek érdekében a csokrokat és az egész esküvői virágdekorációt a helyben termesztett virágokból álmodják meg. Inkább az évszaknak megfelelő virágokat választják, és arra kérik a virágkötőket, hogy ezekből készítsék el számukra a lehető legszebb csokrokat, autódíszeket, helyszíndekorációt, csuklódíszeket és kitűzőket.

Az esküvői virágtrend 2020-ban tehát igencsak környezetbarát lesz, csatlakozzatok ti is ehhez a kezdeményezéshez!

esküvői virágdekoráció
Fotó: pexels.com

2. Füvek és szárított virágok

Noha nagyon szeretjük a gazdag virágdekorációt, lassan teret hódítanak maguknak a szárított virágok és a füvek is, mint például a pampafű, a szárított komló és a búza. Egy ilyen dekoráció lenyűgöző lehet, különösen a nyári és az őszi esküvőkön, bár a szárított gyümölcsök és ágak ideálisak a téli esküvőkhöz is.

esküvői virágtrend 2020

3. Vadvirágok

A házasságkötő teremben és a szabadtéri esküvőkön is remekül mutathat egy vadvirágos virágdekoráció. Az esküvői virágtrend 2020-ban egyértelműen ezt erősíti, és szerencsére hihetetlenül jól néznek ki a vadvirágból készült csokrok a fényképeken is, ezért ha a nagy napon olyan érzésre vágytok, mintha egy réten sétálnátok, döntsetek a vadvirágok mellett.

Ha ezt szívesen társítanátok környezetbarát megoldással, akkor a szertartás után a dekorációt használjátok fel a lagzin is, így megőrizhetitek ugyanazt a stílust mindenhol.

esküvői virágok, vadvirágból
Fotó: pexels.com

4. Illatos csokrok

Manapság a menyasszonyok számára ugyanolyan fontos a csokor illata, mint a kinézete! A fantasztikusan illatozó virágok, például a frézia, a levendula, az édes borsó és az orgona egyre inkább esküvői virágokká válnak. Sőt, még a friss fűszernövények megjelenésére is számíthattok! A rozmaring, a menta, a kakukkfű vagy a zsálya ugyanolyan jól működnek mind az asztali dekorációban, mind az esküvői ételekben!

virágdekoráció esküvőre
Fotó: pexels.com

5. Méretes virágok

Az esküvői virágtrend 2020-ban egyértelműen meglepő fordulatokat is hoz, méghozzá a nagyobb méretű virágok megjelenését az esküvői csokrokban. A hagyományos virágok mellett a protea virág, a napraforgó vagy akár az articsóka is sokat dobhat egy csokron, ráadásul nagyon különlegessé is teszik őket. Bevállalós menyasszonyok kezében szuper jól mutat egy hasonló csokor, de egy szolidabb ruha mellett is nagyon szépen érvényesülhet.

Mint láthatjátok, nem csak az új virágtípusok térhódításával változik az esküvői virágtrend 2020-ban, de a virágok illata és mérete is meghatározó lesz, a környezetbarát szempontok mellett. Érdemes szem előtt tartani ezeket az érveket, ugyanis egészen más alapokra helyezik az esküvői virágdekoráció kiválasztását!

Forrás: www.guidesforbrides.co.uk/ habosbabos.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből