Nyomtatás

Búcsúzz stílusosan a lánykorodtól – ötletek lánybúcsúra

855

Van már ötletetek arra, hogy hogyan lepnétek meg a menyasszonyt a lánybúcsún? Ha még nincs, vagy valami egyedibb megoldást kerestek, íme néhány tipp! Ötletek lánybúcsúra. 

Elmondható, hogy egyre több angolszász eredetű hagyomány gyűrűződik be a kultúránkba, amit mára már mi is tradíciószerűen felelevenítünk, és amely az esküvőre való készülődésünk szerves részét képezi. Elvégre, ha már két ember hivatalosan összeköti az életét, és az érzelmi hőfok magas fokon ég, akkor nincs olyan momentum a készülődésben, amit ne akarnánk megünnepelni, hogy ahhoz a bizonyos nagy naphoz köthető impulzusokat és élményeket egy kicsit megnyújtsuk. Ha pedig már koccintunk arra, hogy valaki házas lesz, akkor miért ne emlékeznénk meg az az előtti utolsó hajadon napokról, hetekről is – ez hívta életre a lánybúcsú gondolatát.

Itthon a lánybúcsúk megítélése nagyon vegyes; zömében arról szól a legtöbb ilyen alkalom, hogy az évek alatt felépített kemény önbecsülést egy közterületen való „felelsz vagy mersz”-szel kettétörjük, vagy hogy lelkesebben áruljuk a petrezselymet, mint a Fővám téri vásárcsarnokban a hónap dolgozója. Pedig eredendően a lánybúcsú sokkal többről szól. Tedd kicsit félre a „mit szoktak” listát, és vedd elő az alábbi javaslatainkat, hogy egy igazán egyedi és emlékezetes napot – vagy akár hétvégét – töltsetek együtt a menyasszonnyal, ami alkalmas arra, hogy felejthetetlen közös élményekkel gazdagodjatok.

Látogassatok el egy workshopra

Ma már alig találni olyan kreatív munkakört, amiből nem szerveztek volna még workshopot. Látogassatok el egy kalligráfia foglalkozásra – ez akár később a saját készítésű meghívó vagy a a dekoráció készítésénél is előny lehet –, vagy mulassatok egy jót egy cukrász- vagy főzőtanfolyamon, smink kurzuson, vagy például egy dekoratőr foglalkozáson, ami szintén hasznos lehet, ha DIY, azaz „do it yourself” megoldásokban gondolkodsz – és nem mellesleg szuper közös program is alkotni valami szépet.

Olvass tovább:  Búcsúzz stílusosan a lánykorodtól – ötletek lánybúcsúra

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből