Nyomtatás

Egy kis inspiráció, ha erdei esküvő az álmotok

1814

Budapesten, de mégis egy romantikus erdei helyszínen tartanád az esküvődet? Akkor a Csillagkert pont rád vár! Képzelj el egy esküvőt, ahol a gondolataidban megbújó terveket valóra válthatod. Egy esküvőt, ahol a meghittséget, a gondoskodást és a figyelmet az állandó vendégek között tudhatod. Egy helyszínt, ami Budapest határában, de mégis a természet ölelésében vár titeket. 

Egy családias környezetet, ahol egyaránt jól érzi magát a nagymamád, és a legapróbb vendéged is. Egy kulináris helyet, ahol a tradicionális menüsoroktól kezdve egészen a gourmet fogásokig válogathatsz. Ez a Csillagkert Budapest.

Ahhoz, hogy bemutassuk számotokra, hogy mennyi ötletet, lehetőséget rejt magában a Csillagkert eseményközpont, egy inspirációs fotózás keretein belül vendégül invitálunk titeket a helyszín legújabb és legkultikusabb színterére – remélve, hogy sikerül majd néhány ötletet belecsempészni a saját esküvőtökbe is.

A Csillagkert környezete

Gyakran hallani az esküvőjükre készülő pároktól, hogy szívesen maradnának Budapest vonzáskörzetében, viszont hiányzik számukra az a nyugalom és miliő, amit csak egy természetközeli helyszín biztosíthatna számukra. A Csillagkert remekül ötvözi az esküvő ezen hozzávalóit, hiszen csupán egy 20 perces autóútra fekszik a belvárostól, mégis – a Budai Tájvédelmi Körzetben található – lokációja gondoskodik arról, hogy amíg a szem ellát, dombokkal körbefont erdei hangulat várja a hozzájuk ellátogatókat.

A 2 hektáron elterülő Csillagkert idén ünnepelte a 20. születésnapját, amely idő alatt markánsan felírta magát Magyarország esküvői térképére. A mára felújított helyszín egy körben ablakos, 200 fő befogadására alkalmas panoráma teremmel, és egy teljesen új, hangulatos pajta épülettel várja a párokat és vendégeiket.

Olvass tovább:  Egy kis inspiráció, ha erdei esküvő az álmotok

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből