Nyomtatás

Esküvői dekor Wes Anderson stílusában

1099

Anna és Vincent Wes Anderson stílusában, egészen pontosan a Holdfény királyság című film hangulatára álmodták meg a nagy napjukat állandó szerzőnk, Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) segítségével. Anna és Vincent a színház és a filmek világában él, ezért az egyértelmű volt, hogy valami ilyesmi témájuk lesz.

Aztán amikor előrukkoltak a Holdfény királyság című filmmel Wes Anderson-tól, annyira belelkesedtem, hogy egy egész sereg ötletet és képet küldtem nekik. Az elején egy kicsit hezitáltak, hogy kell-e az egész esküvőnek egy ilyen meghatározó témát adni, de végül ez a lehető legjobb döntésük lett, hiszen a filmnek nagyon különleges hangulata és képi világa van.

Az esküvőn az erdőt és a cserkészvilágot hoztuk be a dekorba, amiben a rózsaszín és mustársárga szín nagy szerepet kaptak. Volt trombita, távcső és iránytű, az asztalokat pedig állatokkal jelöltük, amit a vendégek a saját kis túlélőkészletükkel találhattak meg.

Imádtam az egészet, nagyon be tudok lelkesülni ezekre a tematikus dolgokra. A meghívót és a grafikát úgy készítettük, mintha a gyerekek kézzel írták volna. Az asztaljelölő állatokat is imádtam festeni, illetve a kis túlélőkészlet összeállítása is nagyon jó móka volt. A vendégek is annyira lelkesek lettek, hogy sokan közülük jelmezben voltak az egész esküvő alatt....

Olvass tovább: Esküvői dekor Wes Anderson stílusában

(Esküvő Világ)

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből