Nyomtatás

Amikor azt érzed, nem elég a “köszi, anyu” – Ajándékok örömszülőknek 2019-ben

699

Hogyan lehet egy életet megköszönni? Mivel lehet kifejezni a hálánkat mindazért, amit a szüleink tettek értünk? Világra hoztak, felneveltek, iskoláztattak, ha kellett az éjszaka közepén takaróba csavartak, és rohantak velünk az orvoshoz, vagy tejbegrízt csináltak, amikor átfagyva hazaértünk a korizásból? És hogyan köszönd meg, hogy ugyanezt megtették azért az emberért is, akivel összekötöd az életedet? Ajándékok örömszülőknek 2019-ben.

 Sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel az esküvőm előtt, mert nem akartam csak úgy letudni ezt a feladatot is. Úgy éreztem, nem elég egy üveg egyedi címkés bor, vagy valami a tutiszuperajeszok.hu-ról. Olyat szerettem volna adni, ami értéket képvisel, ami évek múltán, egy masszívabb Marie Kondo-zás után is a “sparks joy” kategóriában marad majd. Ha megvan már az új, a régi, a kék és a kölcsönholmi, akkor íme néhány tipp a “valamit az örömszülőknek” kategóriához is.

Valami #lowwaste

Egy esküvő minden kompromisszum, törekvés ellenére is inkább fenntartható vagy környezetbarát lehet, #zerowaste maximum nagyvonalakban. Hiába dolgoztok helyi vállalkozásokkal, természetes, lebomló anyagokkal és minél csomagolásmentesebben, ez a nap nem arról szól majd, hogy mindenki gyalog vagy bicajjal érkezik, a befőttesüvegben hozott borsólevesét eszi, aztán közösen elássátok a maradékot a hátsó kertben egy marék kukaccal. Viszont ettől még az ajándékaitoknak nem kell a pazarlásról szólnia.

Először is nézz körül otthon, dolgozz olyan anyagokkal, amik rendelkezésedre állnak. Szedj össze egy-egy fotót életed minden évéből, és készíts belőle albumot. Akár néhány sort is írhatsz mindegyik kép alá: “emlékszel, mennyire szerettem azt a rövidnadrágot?” vagy “ebben az évben tört el a kezem” vagy “a diplomaosztóm, ami nélkületek nem sikerült volna”.

Olvass tovább: Amikor azt érzed, nem elég a “köszi, anyu” – Ajándékok örömszülőknek 2019-ben

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből