Nyomtatás

23 tipp, hogyan csökkentsd az esküvőd költségeit

734

Cikkünkben nemcsak ötleteket adunk arra vonatkozóan, hogyan csökkentsd az esküvőd költségeit, hanem segítünk abban is, hogy felelősségteljesen és meggondoltan tudjatok tervezni, hogy a nagy nap valóban úgy sikerüljön, ahogyan megálmodtátok. Sőt, még annál is jobban.

Az esküvő kicsit olyan, mint egy építkezés. Mindig újabb és újabb dolgok merülnek fel, és állandóan van olyan, amire még lehetne költeni. Egy biztos: emlékezeteset, különlegeset szeretnénk, olyat, amire azt mondjuk, ezek vagyunk mi. A tervezgetésnek ellenben mumusa a költségkeret, ami sokszor kényszerít bennünket kompromisszumra, vagy arra, hogy tudjunk nemet mondani – vagy sokkal inkább lemondani dolgokról –, bármennyire nehéz is az. Pedig egy kis plusz odafigyeléssel és tudatossággal számos részletkérdésnek létezik alternatívája, és rengeteg olyan megoldást lehet találni, amely nemcsak helyettesítheti az eredeti ötletünket, hanem túl is mutathat rajta. Elvégre a minőség és az ízlés nem feltétlenül pénz kérdése.

Legyél határozott a vendéglista összeállításánál

Bonyolult matematikai műveletek nélkül is könnyű kikövetkeztetni, hogy kevesebb meghívott alacsonyabb költséget eredményezhet. A vendéglista összeállítása mindig ott sorakozik a legnagyobb dilemmát okozó kérdéskörök között, valóban nem ez a szervezés legüdítőbb szakasza. Sok kérdés megválaszolásához viszont elengedhetetlen, ráadásul kiindulási alap az egész szervezés megkezdésekor. Látjátok majd, hogy a helyszín, a szállás, az ételek és szolgáltatók mellett kihatással van arra is, hogy milyen büdzsével kalkuláljatok a közelgő esküvőtökre.

Olvass tovább:  23 tipp, hogyan csökkentsd az esküvőd költségeit

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből