Nyomtatás

8 tipp a környezetbarát lánybúcsúért

681

A lánybúcsú annyiféle köntösben és megítélésben jelenhet meg, mint amennyi esküvő létezik: bohókás, részletgazdag, utazós, vicces, kihívásokkal teli, partikirálynős, pihentető, kreatív, túldíszített, minimál, szűkkörű és világraszóló. Legyen azonban bármilyen, jó megragadni minden olyan alkalmat, amellyel akár kicsit is meghosszabbíthatjuk az esküvőhöz kötődő szép pillanatokat, érzéseket és érzelmeket. Elvégre olyan sokat készülődünk arra az egyetlen napra, hogy igenis kijár egy kis plusz ünneplés, ami szintén hozzátehet ahhoz, hogy felejthetetlen közös élményekkel gazdagodjunk.

Ha már fel is csaptad a jegyzetfüzeted, hogy végigvezesd, mire lesz szükséged, állj meg egy pillanatra. Gondolj csak bele, hogy mennyi olyan részlet kíséri végig ezt a napot, amelyre valójában nincs is szükséged. Vagy ami egészen egyszerűen valójában nem tesz hozzá ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat, mégis a szokások miatt nehezen engedjük el. Pedig egy kis plusz odafigyeléssel és gondossággal nem csak magadnak, de a környezetednek is jót tehetsz, miközben új programokat és lehetőségeket fedezhettek fel. Szóval, készen álltok egy igazi friss, egyedi környezetbarát lánybúcsúra? Ha igen, mutatjuk, hogy milyen ötleteink vannak számodra!

Meghívók

Már az első lépcsőfoknál, a meghívók kiküldésénél is szemmel tarthatod a környezettudatosságot. Manapság már egyre nagyobb területen hódít ezen a fronton a digitális technika: készülhetsz például egy saját honlappal, ahol feltüntetheted a főbb információkat, tudnivalókat, tippeket. Csinálhatsz külön menüpontot, ahol mindenki rögzítheti a rá vonatkozó válaszokat, például, hogy jelen tud-e lenni, milyen ételérzékenysége van, vagy akár azt, hogy milyen zenének örülne a legjobban. De a honlap páratlan megoldás lehet egy külföldi út előtt is, ahol gyűjtőkosárként rögzíthetsz minden olyan részletet, amely az utazásra, és a külföldi programokra vonatkozik. Abban az esetben, ha az informatikai tudások megmaradt az internet felhasználói szintű ismereténél, leteheted a voksod a közösségi oldalak mellett is, ahol pillanatok alatt létrehozhatsz egy eseményt vagy zárt csoportot.

Olvass tovább: 8 tipp a környezetbarát lánybúcsúért

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből