Nyomtatás

Havas téli esküvő a Mátrában

3147

Ezúttal egy havas téli esküvő letisztult dekorációját mutatja meg nektek állandó szerzőnk, Gulácsi-Szakács Emese, a Natural Wedding Decortól, amelynek helyszíne a Mátra volt. Van egy fantasztikus hely Mátraszentistvánon, ami egy csodás kis modern vendégház. Amikor meghallottam, hogy lehetőségünk lenne ott dekorálni Anikó és Bence esküvőjén, ugráltam örömömben, mert nincs nagy kapacitása, és kis létszámú esküvőkre ritkán hívnak dekorost.

Nekem gyerekkoromból az itthoni téli élményeim mind a Mátrából származnak, ezért nagyon könnyen tudtam azonosulni a kinti havas világgal és a benti kandalló tüzével. Mivel február végén volt az esküvő, egy kis tavaszt is belecsempésztünk a dekorba a virágokkal. Nagyon szeretem ezt a hangulatot.

A szánkó mellett itt végre a síléceknek is volt létjogosultsága, hiszen a teraszról szinte látni a sípályát, ezért több helyen is visszatértek a régi sílécek. A vendégek kis forrócsoki mixet kaptak ajándékba, amit egy bögre forró tejbe öntve fogyaszthattak el.

Az esküvő előtti napon kaptuk az információt: rengeteg hó esett, és a helyszín csak hólánccal megközelíthető, szóval nagyon izgultunk, hogy feljutunk-e különösebb izgalom nélkül, de végül minden simán ment. Fantasztikus hangulat volt a nagy napon: kint minden havas és hideg, bent pedig a kandallóban lobogott a tűz.

Forrás: secretstories.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből