Nyomtatás

Sellőfazonú esküvői ruha – tedd&ne tedd!

1651

A mesebeli hableányok ihlette sellőfazonú esküvői ruha az egyik legkedveltebb fazon, a menyasszonyok körében. Mindenkiből kihozza a nagybetűs nőt, a szexi, mégis kifinomult sziluettjével. Sokkal több arának áll jól, mint azt elsőre hinnénk, úgyhogy nézzük is meg, miért favorit ez a mesebeli ruhaköltemény!

 SELLŐFAZONÚ ESKÜVŐI RUHA JELLEMZŐI

Egész biztos, hogy a sellőfazonú esküvői ruha megálmodója nagy Ariel rajongó volt, hisz elég csak rágondolnunk a homokóra alkatú vörös hajzuhataggal ékeskedő Hableány vonalaira, és máris körvonalazódik ennek a menyasszonyi ruha fazonnak a lényege.

A sellőfazonú esküvői ruha a mellvonaltól egészen a combokig szorosan követi a test vonalát, majd térd alól hirtelen kiszélesedik, ezért az egyik legszexisebb menyasszonyi ruha típusnak tartják.  

KINEK ÁLL JÓL A SELLŐFAZON?

Mivel a sellőfazonú esküvői ruha esszenciája, hogy kiemeli az alakot, semmit nem takargat, így azt gondolhatnánk, csak a karcsú arák tündökölhetnek benne. De ez nem igaz! Tény és való, hogy azok szokták előnyben részesíteni ezt a fazont, akik nem szégyenlősek, de, ha megvan a homokóra alkat, nyugodtan viselheti karcsúbb és teltebb menyasszony is.

BÁTRAN VISELHETED EZT A FAZONT:

  • Ha törékeny testalkatú vagy! – Lehetsz magas, lehetsz alacsony, a sellőfazonú esküvői ruha jól fog állni neked.
  • Ha lapos a hasad! – Légy büszke alakodra, ezt a menyasszonyi ruhát neked találták ki.
  • Ha mellben erős vagy! – Nem kell takargatnod adottságaidat, sőt, nyugodtan hangsúlyozd.
  • Ha mellben kis méret vagy! – A sellő fazon mindenképp hangsúlyozza a kebleket, és a keskenyedés-szélesedés variációi tökéletes nőies idomokat eredményeznek.
  • Ha kerek a popód! – Nem csak J-Lo lehet büszke kerek hátsójára!

Olvass tovább:  Sellőfazonú Esküvői Ruha – Tedd&Ne Tedd!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből