Nyomtatás

A Magyar Esküvőfotósok és az Esküvő Classic 2020-ban is keresi az év esküvői fotósát – Tudj meg mindent a pályázatról és a maef.hu-ról!

1266

Ez év elején egy hatalmas megtiszteltetés érte az Esküvő Classic Magazint. Sarvady Mátyás esküvői fotós, a magyareskuvofotosok.hu/maef.hu oldal megalapítója egy új pályázatot hirdetett, aminek szakmai zsűrijében az EC lapigazgatója is helyet foglalt. Az esküvői fotósokat egy kalap alá gyűjtő oldal egyre nagyobb sikereket tudhat magáénak, így egyáltalán nem meglepő, hogy 2020-ban ismét kerestetik az ország legjobb esküvői fotográfusa!

EC: Honnan jött az ötlet, hogy létrehozz egy „gyűjtőoldalt” a magyar esküvői fotósok számára?
Mátyás: Én magam két és fél évig fotóztam Amerikában esküvőket, és ott azt láttam, hogy több olyan, kifejezetten esküvői fotósok számára készült webes felület létezik, ahová a fotósok feltölthetik saját munkájukat, láthatják mások képeit és inspirálódhatnak belőle, illetve a házasulandó párok árajánlatot is kérhetnek a számukra szimpatikus fotósoktól. Mivel én is, mint esküvői fotós örültem volna egy hasonló magyar oldalnak, létrehoztam a magyareskuvofotosok.hu / maef.hu oldalt.  Azt gondolom, a MAEF-en kívül ma nincs még egy hasonlóan működő Esküvői fotós szolgáltatói oldal Magyarországon. Ez egy vállalkozás, első sorban olyan fotósok számára, akik nyitottak a fejlődésre, a szakmai párbeszédre, és úgy gondolják közös érdek, hogy képviseljünk egy bizonyos színvonalat. Vállalkozás a párok felé is, hogy megbízható, profi esküvői fotósokat ajánljunk a számukra. Hiszem azt, hogy kitartó és következetes munkával talán sikerül javítanom, közösen javítanunk a magyar esküvői fotózás itthoni és nemzetközi megítélésén, szakmai színvonalán. Még ha jelenleg talán valóban nincs jobb szó a MAEF-re mint „gyűjtőoldal”, ahogy majd lentebb is olvashatják, szeretném, ha az oldalunk idővel túlmutatna ezen a jelzőn, mind szakmai, mind közösség terén.

EC: Miért érdemes a fotósoknak csatlakozniuk az általad létrehozott közösséghez?
Mátyás: Ahogy fentebb leírtam, sok külföldi országban létezik hasonló oldal esküvőfotósok számára. Mint minden esetben, ha szeretnénk, hogy itthon is működjön egy már létező és kipróbált modell, kicsit át kell alakítani a dolgot, a hazai igényeket, lehetőségeket figyelembe véve. Úgy gondolom, ma egy esküvői fotós legtöbb munkája személyes ajánlásból és a saját weboldalán keresztül kapott árajánlatkérésekből van. Jelenleg azon dolgozunk, hogy idővel mind több és több ajánlatkérés érkezzen a fotósoknak a mi oldalunkon keresztül is. Még újak vagyunk a piacon, ismerkednek velünk az emberek, de eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk mind a fotósoktól, mind pedig házasulandó párok részéről. Ugye azt is fontos kiemelni, hogy mi nem korlátozzuk az oldalunkra látogatókat, a fotós összes elérhetőségét megjelenítjük, így akár végül az is megeshet, hogy a fotós oldalán történik az ajánlat kérés, mi ennek is örülünk! Az egyik előnye annak, hogy egyedül vágtam bele a dologba, hogy senki nem szól bele a munkámba, illetve semmiféle kényszer nincs rajtam, hogy úgymond minél jobban lesarcoljuk a fotósokat. Jelenleg annyi költséggel jár egy fotósnak jelen lennie az oldalunkon, hogy ha 30 évig szerepel nálunk, mint szolgáltató, és ennyi idő alatt csak egy darab esküvőt fotóz rajtunk keresztül, már akkor pluszban szállt ki a történetből. Hosszú távra tervezünk, minden sietség és kapkodás nélkül végezzük a munkánkat.

Olvass tovább: A Magyar Esküvőfotósok és az Esküvő Classic 2020-ban is keresi az év esküvői fotósát – Tudj meg mindent a pályázatról és a maef.hu-ról!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből