Nyomtatás

5+2 esküvői tortatrend, amelyek közül alig tudsz majd választani 2020-ban

1697

Évről évre egyre több olyan esküvői torta trend jelenik meg, amelyek szemet gyönyörködtetőek, csábítóak és kiváltják az igazi „Ezt akarom!” érzést. Így a választás soha nem egyszerű, ha a menyasszony a saját esküvői desszertasztaláról dönt. Most a választást megkönnyítendő, 7 trendet mutatunk be, amelyek között biztosan megtalálod a befutót.

A geóda torták 2020-ban sem mozdulnak a legnagyobb trendek közül. A márványos alappal kiegészített, ásványosan csillogó tortacsodák igazi műalkotásként állnak majd az esküvői desszertasztalon. A motívum ráadásul megjelenhet más desszerteken, például az elegáns macaronokon is. Az ajkai Kristály Hotel szakemberei a szálló környezetből inspirálódva maximális hozzáértéssel készítik el ezeket a káprázó desszerteket.

Márványos csillogás

esküvői torta, desszertpult, menyasszonyi torta, tortapult

Frissítő gyümölcskoktél

esküvői torta, desszertpult, menyasszonyi torta, tortapult

Nincs olyan vendég, aki egy kiadós vacsora után ne csábulna el az isteni, friss bogyós gyümölcsök láttán. A Kreatív Torta Stúdió ez alapján készítette el klasszikusan romantikus tortaalapját, amit aztán édes és fanyar gyümölcsökkel egészített ki. A kis finomságok a többi isteni desszerten is megjelennek, így a desszertpult harmonikusságával is hívogatja a násznépet.

Francia elegancia

esküvői torta, desszertpult, menyasszonyi torta, tortapult

Számtalan mesés desszertet köszönhetünk a franciáknak, amelyek közül Magyarországon most a mille-feuille torta indult hódító útjára. Aki igazán képben van az esküvő trendekkel, biztosan megkoronázza az esküvői desszertasztalát egy tökéletes formára készített, ízletes krémmel töltött, gazdagon díszített mille-feuille-jel. A veszprémi Mackó Cukrászda és Snack a technika szakértőjeként nektek is elkészíti ezt az elegáns desszertet!

Festett műalkotás

esküvői torta, desszertpult, menyasszonyi torta, tortapult

Az airbrush technikát megannyi művészeti ágban alkalmazzák, és most már az esküvői tortatrendek közé is betört. Csák Tímea, a SüTimi cukrásza ezzel a négyemeletes tortaremekművel tökéletesen bemutatja, milyen csodás végeredmények születhetnek vele. A valódi levelekkel és virágokkal díszített felső szinteket egy márványtechnikával kivitelezett réteg, majd egy airbrush-sal feldíszített követi. A trópusi növények precízen és színpompásan mutatnak a fehér szinten.

A teljes cikk: 5+2 esküvői tortatrend, amelyek közül alig tudsz majd választani 2020-ban

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből