Nyomtatás

A 8 legjobb esküvői játék, ami összehozza az embereket

5637

Te is aggódtál már amiatt, vajon hogy jön ki egymással annyi vendég a  lagzitokon? Lássuk be, nehéz elképzelni, ahogy a nagymamád unokatestvére a vőlegényed tizenöt éves kisöccsével sztorizgat. Minden buliszervező rémálma a kínos csend és a kis klikkekbe tömörülő társaságok, akik nem kommunikálnak egymással – hátha még életetek legfontosabb bulijáról van szó! Készültünk 8 ötlettel, hogy mindenképp beinduljon a barátkozás.

A pörgő kerék

Egy játék, amibe mindenkit be lehet vonni! Készítsetek egy nagy kereket, és írjatok rá különböző utasításokat. Például: táncolj egyet a vőlegénnyel, vagy rögtönözz egy beszédet! A résztvevők megpörgetik a kereket, és azután természetesen végrehajtják az adott feladatot. Remek alkalom, hogy a félénkebbek is előbújjanak, és bemutatkozzanak a nagyközönség előtt!

Megállított tánc

Ez egy kiváló módszer arra, hogy a tétovább meghívottakat is a táncparkettre csalogassátok. A játék lényege: mindenki előveszi a legőrültebb tánctudását, és amikor a DJ megállítja a zenét, megdermed az adott pózban. Ezek után a fiatal pár zsűrizik, és eldöntheti, kinek a tánca a legviccesebb!

Az igen és nem-játék

Ha sok ismeretlen gyűlik össze a lagzin, ezzel a játékkal garantáltan megtörhetjük a jeget. A játékvezető elképesztő, vagy éppen nevetséges állításokat olvas fel a párral és egy-egy vendéggel kapcsolatban, majd felteszi a kérdést: igaz vagy sem? Aki szerint igaz, az feláll, a többiek ülve maradnak. Ha kellően vicces infókat szedünk össze, felcsigázzuk a vendégek érdeklődését egymás iránt!

Zenefelismerő játék 

Ahogy a neve is sugallja, ennek a játéknak a lényege, hogy a DJ egy-két másodpercet játszik be egy közismert slágerből. A jelenlévőket asztal szerint csapatokra osztjuk, és az a csapat nyer, aki legelőször kiabálja be a szám címét. Ha van színpad, vagy emelvény, azon mindig a leggyorsabbak táncolhatnak rá!

Klasszikus pub kvíz rátok szabva

Vajon ki tudja rólatok a legtöbbet a társaságban? Alakítsatok csapatokat az asztalok szerint! A legjobb, ha egymásnak ismeretlenek is egy asztalhoz kerülnek. Mindenki tudja, hol nőtt fel a menyasszony, de vajon melyik a kedvenc virága? Az az asztal nyer, ahol a feltett kérdések közül a legtöbbre tudnak helyesen válaszolni, vagy legalábbis jól tippelni.

Vendégkereső

Írjatok fel egy izgalmas tényt minden vendégről egy-egy papírlapra, majd keverjétek össze, és osszátok ki az érkezőknek! Az ő dolguk, hogy sok beszélgetés árán megtalálják a papírjukon szereplő személyt, akivel aztán koccintani is „kötelező”!

Leghülyébb fotó verseny

A névben már ott a feladat: hirdessetek versenyt a meghívottak körében, hogy ki tudja a leghülyébb fotót megalkotni az este során! A legjobb hármat akár közönségszavazással is kiválaszthatjátok. Jó ötlet a vendégeket egy kisebb ajándékkal motiválni, hogy tényleg beinduljon az ökörködés.

A randidoboz

Izzítsátok be a vendégeitek kreativitását! Vajon szerintük mi lenne a legjobb izgalmas, romantikus vagy szexi randiötlet, amivel a házasság évei során feldobhatjátok egymást? Kérjétek meg őket, hogy alakítsanak párokat egy számukra ismeretlennel. A pár közösen találjon ki egy ötletet, azt írja le, és dobja az erre a célra kirakott dobozba. Ez hosszú időre elég őrült programot garantál majd nektek!

Forrás: https://eskuvotippek.hu/

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből