Nyomtatás

5 felülmúlhatatlan érv a téli esküvők mellett

1061

Az esküvők időszakának ranglétráján méltatlanul hátracsúszik a téli időszak, pedig higgyétek el nekünk, számos csodát tartogathat nektek ez az évszak. Kíváncsiak vagytok, mitől lehet ezerszer különlegesebb egy ilyen esküvő? Íme a listánk és az érveink a téli esküvők mellett.

Nem kell emberöltőnyi időt a szervezésre szánnod

Ma már a szervezéstől legtávolabb álló vőlegény is tisztában van azzal, hogy az előkészületekre 1-1,5 évet kell szánnia annak a párnak, aki nem Kambodzsa legeldugottam éttermében szeretne összeházasodni, ahol a keresztapa a fotós és nagyi a cukrász. A szolgáltatók telefonján ugyanis nagyobb a forgalom, mint a 112-nél, a naptárjuk pedig a szabad időpontokra éhes menyasszonyok lelkes foglalásának köszönhetően hamar megtelik. Főszezonon kívül azonban sokkal szélesebb a perspektíva: több elérhető helyszín és egyéb szolgáltató közül választhatsz, ennélfogva akár maximum fél év alatt is álomesküvőt tudsz szervezni magatoknak.

Költséghatékonyabban intézheted el a teendőket

A legtöbb szolgáltató azzal próbálja csábítóvá tenni ezeket az időpontokat, hogy olyan árazást szab meg, amely a legkedveltebb időpontoktól kedvezőbb költséget ró rátok. Ezt kihagyni, #namégmitnem?!

Reform programok tárháza

Nem csak a nyár tartogathat számodra programokat, sőt! A tél legalább annyi ötletet tár eléd: tervezzetek tábortüzet, tervezzetek aktivitást a kandallóhoz, süssetek vattacukrot és gesztenyét, szervezzetek kóstolókat téli forró koktélokból, menjetek fel egy rooftop helyszínre (télen legalább olyan hangulatos), korcsolyázzatok, ünnepeljétek együtt a szilvesztert, iktassatok be egy mini koszorú workshopot a kicsiknek, vagy például keressetek egy olyan helyszínt, ahol lehetőségetek van forró vizes medence igénybevételére is. Az ötletek tárháza végtelen.

Egyedi köszönőajándékok

A tél szuper alkalom arra, hogy olyan köszönőajándékokkal lepjétek meg a vendégeket, aminek végre praktikuma is van. Készítsetek számukra monogrammal ellátott plédeket, ajándékozzatok bögrét, forrócsokit, teát, karácsonyi gyertyát, fűszerkeveréket forralt borhoz, karácsonyfadíszt, csemete fenyőt.

Gasztronómiai színfoltok

A téli időszak szélesre tárja a lehetőségeiteket: jöhet minden kulináris finomság, amit a nyári forróság lehúzna a listáról, és alkalom adódik arra is, hogy kicsit eltérjetek a szokásostól, és igazi ínyencségeket helyezzetek az étlapra.

Forrás: www.secretstories.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből