Nyomtatás

Dekoráció matyó stílusban – Esküvői inspiráció

1009

Új inspirációval jelentkezik a Secret Stories állandó szerzője, Gyenes Szilvia dekoratőr. Ezúttal egy különleges, matyó stílusban megálmodott dekoráció részleteit mutatja meg nektek. Vitathatatlan, hogy vannak kedvenc motívumaim, melyeket szeretek belecsempészni a munkáimba. Talán egy asszociáció, egy vezérvonal indítja el az érzést , amely általában az első személyes konzultáció alkalmával ki is alakítja a koncepció stílusát.

Mila olyan volt nekem, mintha ezer éve ismernénk egymást. Különleges, meghatározhatatlan személyiség. Apró, finom, de határozott lépésekkel haladtunk a tervezés mentén. Népi motívumok, konzervatív elegancia, színpompa, kulturális kontrasztok, természetes hajlítások, csillogás, Lengyelország, Budapest, New York, India.

A matyó hímzésben minden színnek jelentése van. A fekete a föld színe, melyből a termés, az élet sarjad. A piros az öröm, a sárga a nyár, a Nap színe, a kék a bánaté, az elmúlásé.


Gyönyörűen sütött aznap, úszott az arany, a sok szín a Szabó Ervin Könyvtárban. A fekete alap mindig rendezi a színeket, határvonalat képez. Az esküvők világában félnek a feketétől, pedig elképesztő eleganciát képvisel. Minden a párosításon múlik. A kicsit zabolátlan kedvenc virágaimat rendeltem, így aztán rendezetlenségük a feszes barokk épületnek jól állt, természetességet hozott. A welcome  dekorációja inkább a modern vonalat képviselte, felfrissítve az ódon enteriőrt.

A teljes cikk: Dekoráció matyó stílusban – Esküvői inspiráció

(Esküvő Világ)

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből