Nyomtatás

TOP 3 karika gyűrű trend 2020-ban

2975

Manapság a trendek folyton változnak, még az ékszerfronton is. Van, aki eljegyzési gyűrűt nem is hord, van, aki karikagyűrű helyett rendhagyó megoldásokat választ. De egy biztos. A karikagyűrű trend 2020-ban mindenkinek meghozza a neki tetsző irányt!

 #1. LETISZTULT ARANY KARIKAGYŰRŰ

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zarif ve ince pırlanta tamtur modelimiz yanında da honey gold alyans modelimiz ✨✨ Detaylı bilgi ? Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.✨✨ #burcuokutwedding #burcuokutjewellery #wedding #engagement #engagementring #bride #brides #bridal #bridetobe #shesaidyes #wedding #weddingring #weddingband #proposal #marriage #love #lovely

burcu okut (@burcuokutjewellery) által megosztott bejegyzés,

A legklasszikusabb karikagyűrűk a világon mind sárga aranyból készülnek. Egyrészt, mert igen erős anyag, így nehezebben sérül, másrészt pedig, mert szolid megjelenésével az örökkévalóság szimbóluma lett, hisz a körnek nincs se eleje, se vége. A 2020-as évben is kedvenc marad, a legtöbb esetben a hagyományos, vékony megjelenésű sárga arany karikagyűrű hódít.

#2. EXTRAVAGÁNS FEHÉRARANY KARIKAGYŰRŰ

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Extravagant & alles andere als gewöhnlich. Unser neuer silber Ring DIVA. ? tap to shop silver ring DIVA ✨www.adluxuryjewellery.com✨ • #engagementring #diamonds #engaged #wedding #love #jewellery #diamond #engagement #bridetobe #diamondring #london #shesaidyes #ring #luxury #ido #weddingring #engagementrings #ring #proposal #hattongarden #jewelry #weddings #instajewelry #weddingideas #isaidyes #sparkle #jewellerydesign #weddinginspiration #gettingmarried #bride

WWW.ADLUXURYJEWELLERY.COM (@ad_luxury_jewellery) által megosztott bejegyzés,

 

Sokan nehezen barátkoznak meg az arany sárga színével, így érthető módon nagy divat lett fehérarany karikagyűrűt viselni. Az idei évben ezt a szolid színt kompenzálják a trendek hangsúlyos megjelenéssel. Sok esetben találkozhatunk igen vastag, sok kővel díszített karikagyűrűkkel, melyek a nyugati karikagyűrű trendeket hozzák el idén.

A teljes cikk itt olvasható: TOP 3 karika gyűrű trend 2020-ban

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből